Berlin-Budapest Expressz: Holland Andrews (USA) | Beatrice Dillon (UK)

Nincs raktáron
SKU
Pass_MZH_023
4 000 Ft

A Berlin-Budapest Expressz szeptemberben fut be másodszor a Zene Házába és részben Berlinből, részben Budapestről, részben pedig más európai városokból mutat be műfaji határokon átívelő előadókat, előremutató zenéket. Az őszi etap szeptember 15-i, pénteki-i nyitónapján a katalán artpop-sztár, Marina Herlop, és a 2022-es lemezével nagyon befutott szlovén képzelt népzenés, avantfolk-trió, a Širom lép fel. Szeptember 16-án, szombaton pedig az amerikai minimalista lebegős elektronikus-ambient művész, az énekes-klarinétos Holland Andrews, és a londoni experimentál techno producer-dj-zeneszerző, Beatrice Dillon zenél. Mindkét nap ingyenes szabadtéri koncert zárja a programot: pénteken a Huba és Vazul csodálatos utazásai nevű improvizatív, pszichedelikus formáció, szombaton pedig a moldvai muzsikát játszó Kalagor lép színpadra.

A Berlin-Budapest Expresszt a Magyar Zene Háza a Digital in Berlin nevű, berlini kulturális szervezőcsapattal közösen rendezi. A hétvége ötlete mögött az áll, hogy kössünk össze két kulturálisan élénk európai fővárost, illetve teremtsünk fórumot műfaji határokon átívelő cseréknek, és innovatív zenei tevékenységek számára.

Az eseményekre napijegy és kombinált bérlet is kapható.

2023.09.16 20:00 - Berlin-Budapest Expressz: Holland Andrews (USA) (ligetplusz.hu)

2023.09.16 21:30 -Berlin-Budapest Expressz: Beatrice Dillon (ligetplusz.hu)

 

A bérlet tartalmazza a koncertbelépőt a felsorolt koncertekre.
Bérletvásárlás esetén a visszaigazoló levelet fel kell mutatni az ellenőrzést végző személy számára. Az azonosítás név és e-mail cím alapján történik.