Gyűjtő Háza ajándékutalvány

SKU
giftcard_Reso_01

Kitől: 10 000 Ft

-

Kinek: 20 000 Ft

10 000 Ft
Want to send a physical gift card or prefer to keep things digital?
Címzett e-mail címe*:
Feladó neve*:
Címzett neve*:
+

A ResoArt Villa a szecessziós építészet egyik kiemelkedő műalkotása, ahol az ország egyik legnagyobb Zsolnay magángyűjteménye kap helyet, megfűszerezve egy elhivatott műgyűjtő személyiségével.

Az utalvány a ResoArt Villa által a Liget+ oldalán értékesített Gyűjtő Háza programra (jegyvásárlásra) használható fel. Az utalvány összegét egy vagy több vásárlási folyamat során tudja elkölteni. Ha egyenlege nem elegendő az adott jegy vagy jegyek megvásárlására, bankkártyás fizetéssel kiegészítheti az összegét.

Az utalvánnyal webshopunkban fizethet a kiállítástól számított 1 évig. Készpénzre nem váltható, érvényessége nem meghosszabbítható.

Kérjük, hogy az utalványhoz tartozó kódot őrizze meg, mert a vásárlás során ezzel tudja majd igazolni a felhasználható összeget. A kódot ne tegye közzé (pl. közösségi média felületeken), mert az első felhasználó tudja csak érvényesíteni.

A megadott e-mail címre (most vagy egy későbbi választott időpontban) küldjük ki az utalványt, valamint ezt követően az utalvány egyenlegével és az érvényesség lejáratával kapcsolatos információkat.

A szolgáltatás nyújtója a ResoArt Alapítvány. Az ajándékutalvánnyal kapcsolatos panaszokat a ResoArt Alapítvány vizsgálja ki és bírálja el.