Zene Háza Ajándékutalvány

SKU
giftcard_MZH_05

Kitől: 5 000 Ft

-

Kinek: 100 000 Ft

5 000 Ft
Want to send a physical gift card or prefer to keep things digital?
Címzett e-mail címe*:
Feladó neve*:
Címzett neve*:
+

Az utalvány a Magyar Zene Háza által a Liget+ oldalán értékesített programokra (jegyvásárlásra) használható fel. Az utalvány összegét egy vagy több vásárlási folyamat során tudod elkölteni. Ha egyenleged nem elegendő az adott jegy vagy jegyek megvásárlására, bankkártyás fizetéssel kiegészítheted az összegét.

Az utalvánnyal webshopunkban és a kasszában egyaránt fizethetsz a kiállításától számított 6 hónapig. Készpénzre nem váltható, érvényessége nem meghosszabbítható.

Kérjük, hogy az utalványhoz tartozó kódot őrizd meg, mert a vásárlás során ezzel tudod majd igazolni a felhasználható összeget. A kódot ne tedd közzé (pl. közösségi média felületeken), mert az első felhasználó tudja csak érvényesíteni.

A megadott e-mail címre (most vagy egy későbbi választott időpontban) küldjük ki az utalványt, valamint ezt követően az utalvány egyenlegével és az érvényesség lejáratával kapcsolatos információkat.

A szolgáltatás nyújtója a Magyar Zene Háza Közhasznú Nonprofit Kft. Az ajándékutalvánnyal kapcsolatos panaszokat a Magyar Zene Háza Közhasznú Nonprofit Kft. vizsgálja ki és bírálja el.