Szépművészeti belépőjegyek a Liget+ rendszerében

Az oldalunkon elérhető Szépművészeti Múzeum belépőjegyek e-díj felszámítása nélkül, további kedvezményekkel érhetők el. Autóval érkező látogatóink számára a kényelmes látogatást többek közt a Múzeum Mélygarázsban biztosított kétórás térítésmentes parkolás biztosítja. Liget+ tagok további kedvezményekkel vásárolhatják meg belépőjegyeiket.

Behajtási engedély környékbeli lakosoknak

A Városligetet övező kerületek (6., 7. és 14. kerület) lakói számára kiváltható a Múzeum Mélygarázsba a lakossági behajtási engedélyt. Az engedéllyel rendelkezők 200 férőhelyig díjmentesen használhatják a mélygarázst a felszíni fizetős parkolási időszakon kívüli kibővített időszakban (17:00 – 9:00). A lakossági behajtási engedély kiváltása regisztrációhoz kötött. Engedély aktiválása várhatóan a kért dokumentum feltöltésétől számított 3-5 napon belül történik!

Liget+Mobilitás: elektromos töltés

A korlátlan időre szóló Liget+Mobilitás tagsággal elektromos autóval érkező látogatók számára igénybevehető a Múzeum Mélygarázsban található 20 db normál és 4 db villámtöltő.

Liget+Mobilitás

Váltson korlátlan idejű Liget+Mobilitás tagságot, és élvezze a tagság által nyújtott szolgáltatásokat és kedvezményeket! Minden Liget+Mobilitás tagsággal rendelkező látogatónk élvezheti a Liget+ program által nyújtott szolgáltatásokat és kedvezményeket is.

Liget+Sport

Váltson korlátlan idejű Liget+Sport tagságot és élvezze a tagság által nyújtott szolgáltatásokat és kedvezményeket a Városligeti Sportcentrumban!

Liget+ közösség

A Liget+ közösséget azért hívtuk életre, hogy a megújuló Városligetbe érkező látogatók a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást kapják és folyamatosan bővülő kedvezményeket vehessenek igénybe a Liget területének bármely intézményében, szolgáltató pontján.

Items 1 to 10 of 19 total

Page