Hungarian Art & Business

Célunk egy inspiráló, kreatív tér létrehozása, ahol a művészek és a látogatók találkozhatnak a klasszikus és kortárs művészettel, valamint ki is próbálhatják az elkészítési technikákat.

Programok és események

Hungarian Art & Business
1062, Budapest, Andrássy út 112.

Bemutatkozás

A magyar képzőművészeti innováció origójaként teret biztosítunk történelmi műremekek újraértelmezésére, új műtárgyak befogadására, megalkotására és bemutatására, valamint interaktív művészeti és közösségi eseményeken való részvételre. Hisszük, hogy a művészet valóban mindenkié, ezért minden érdeklődőt arra buzdítunk: alkossák meg, fedezzék fel és lakják be bátran a kortárs művészet élő helyét! A Hungarian Art & Business (HAB) keretében egy olyan egyedülálló kulturális platformot képviselünk, amelynek középpontjában a magyar kortárs művészet áll: egy igazán változatos és élénk szcéna, tele tehetséges művészekkel, akik nap mint nap feszegetik és újragondolják a művészet határait. A HAB egyben játékos mozaikszó is, amely reflektál a hely hub funkciójára. Formabontó kulturális központként olyan társadalmi találkozóhelyet kínálunk, amely képes összekapcsolni a látogatókat a művészettel és egymással is.

{{venueListSettings.headline}}

Belépőjegy Tagság

{{venue.name}}

{{venue.short_description}}

{{venue.institution}} {{venue.label}} Részletek

Választható időpontokban Foglalja le online! {{ dateFormat(venue.next_event, { day: 'numeric' }) }} {{ dateFormat(venue.next_event, { month: 'long' }) }} {{ dateFormat(venue.next_event, { weekday: 'long' }) }}, {{ timeFormat(venue.next_event, { hour: 'numeric', minute: 'numeric' }) }} {{venue.auditorium_name}} Részletek {{venue.booking_button_label}} Jegyvásárlás