Szépművészeti Múzeum Ajándékutalvány

SKU
giftcard_SZM_01

Kitől: 5 000 Ft

-

Kinek: 150 000 Ft

5 000 Ft
Want to send a physical gift card or prefer to keep things digital?
Címzett e-mail címe*:
Feladó neve*:
Címzett neve*:
+

Az utalvány a Szépművészeti Múzeum által kizárólag a Liget+ oldalán értékesített jegyek ONLINE VÁSÁRLÁSA során használható fel, legyen az az állandó vagy bármelyik időszaki kiállítás önálló látogatása, program, egyéni látogatóknak meghirdetett tárlatvezetés vagy akár esti rendezvény. Az utalvány összegét egy vagy több vásárlási folyamat során lehet felhasználni. Ha az egyenleg nem elegendő az adott jegy vagy jegyek megvásárlására, bankkártyás fizetéssel kiegészíthető az összeg.

Az utalvánnyal CSAK WEBSHOPBAN lehet fizetni a kiállításától számított 365 napig. Az utalványon lévő összeg pénztári fizetésre NEM használható, készpénzre nem váltható. Az utalvány érvényessége nem meghosszabbítható.

Az utalványhoz tartozó kódot kérjük megőrizni és biztonságban tartani, mert a vásárlás során ezt kell beírni a fizetésnél. A vásárlás során a felhasználó személye nem kerül ellenőrzésre.
Az utalványt az ajándékozott megadott e-mail címére küldjük ki közvetlenül a vásárlás után, vagy a választott időpontban, majd ide küldjük meg az utalvány egyenlegével és az érvényesség lejáratával kapcsolatos információkat.

A szolgáltatás nyújtója a Szépművészeti Múzeum. Az ajándékutalvánnyal kapcsolatos esetleges észrevételeket a Múzeum vizsgálja ki és bírálja el.