Ajándékutalvány felhasználás menete

 

Felhasználás előtt regisztrálj ingyenesen vagy lépj be Liget+ fiókodba, hogy ajándékutalványod használata során további kedvezményeket érvényesíthess, valamint hogy belépőjegyeidet egyhelyen kezeld.  

A Liget+ nyújtotta előnyökről bővebben itt találsz információkat.  

  1. Az ajándékutalványok a vásárlás napjától a lejárat napjáig érvényesek. Az érvényességi határidőt az Ajándékutalványon ellenőrizheted. 
  2. Az Ajándékutalvány kódja kizárólag akkor érvényesíthető, ha a kosárban csak olyan termékek szerepelnek, melyekre beváltható.  
  3. Az ajándékutalványt jegyvásárláshoz a ligetplusz.hu jegyvásárló oldalon tudod felhasználni. Felhívjuk figyelmed, hogy a nyomtatott díszutalvány is csak online, a ligetplusz.hu oldalán érvényesíthető!
  4. A ligetplusz.hu jegyvásárló oldalon válaszd ki, és helyezd a kosaradba azt a terméket, melyet meg szeretnél vásárolni, majd a pénztárnál írd be az „Ajándékutalvány megadása” mezőbe Ajándékutalványod kódját, végül kattints a „HOZZÁADÁS” gombra. 
  5. Amennyiben mégsem szeretnéd az Ajándékutalványt felhasználni, kattints az „ELTÁVOLÍT” gombra a megadott kódod mellett. 
  6. A Liget Budapest Ajándékutalványod a rajta szereplő egyenleg értékéig csökkenti a vásárlásod végösszegét. Ha az Ajándékutalványodon lévő összeg nem fedezi a vásárlásod teljes értékét, a fennmaradó összeget bankkártyával tudod kifizetni. 
  7. Amennyiben a vásárlásod végösszege alacsonyabb, mint az Ajándékutalványodon szereplő összeg, úgy a maradék egyenleget a következő vásárlásaidra fordíthatod. Ezt az összeget az Ajándékutalványod lejáratának idejéig használhatod fel, azonban fontos, hogy készpénzre nem váltható. 
  8. Egy vásárlás során lehetőséged van akár több Ajándékutalványt is felhasználni, valamint további kedvezmények is érvényesíthetők.  
  9. Amennyiben használtad ajándékutalványodat, emailben értesítünk az új egyenlegedről. Ezen kívül egyenleged ellenőrizheted kódod megadásával itt is: