Trilla Bisztró

Trilla Bisztró

A Magyar Zene Háza állandó éttermét, büféjét és kávézóját a Rampart Gasztronómia üzemelteti. A büfében mindenki megtalálja a fogára valót egy snack jellegű étkezéshez, ha pedig ebéd- vagy vacsorahelyszínt keres a Városligetben, akkor Trilla bisztró az ideális helyszín. A keddtől vasárnapig 12:00-től 20:00 óráig nyitva tartó étterem belső kialakítása és a terasza is különleges hangulatú, belesimul a megújult ligeti környezetbe.

Programok és események

Trilla Bisztró
1146, Budapest, Olof Palme sétány 3

Bemutatkozás

Ebben a gyönyörű épületben nem is működhetne máshogy egy bisztró, mint kifogástalan minőségű ételekkel, szívélyes kiszolgálással, szemet gyönyörködtető tálalással – hogy a vendégeink minden érzékszervének élmény legyen az itt töltött idő!

 

Az épület valamennyi vendéglátó egységébe akadálymentesen lehet bejutni, beleértve az emeleti kávézót is, amelynek teraszán szinte eggyé válhatunk a természettel, miközben a kávénkat kortyoljuk.

{{venueListSettings.headline}}

Belépőjegy Tagság

{{venue.name}}

{{venue.short_description}}

{{venue.institution}} {{venue.label}} Részletek

Választható időpontokban Foglalja le online! {{ dateFormat(venue.next_event, { day: 'numeric' }) }} {{ dateFormat(venue.next_event, { month: 'long' }) }} {{ dateFormat(venue.next_event, { weekday: 'long' }) }}, {{ timeFormat(venue.next_event, { hour: 'numeric', minute: 'numeric' }) }} {{venue.auditorium_name}} Részletek Jegyvásárlás