Zene Világai a Zene Házában bérlet

Február 10.
-
Május 11.
Bérletár: 8 700 Ft
Sorozatunk koncertjei a zene sokszínűségét hivatottak bemutatni

Klasszikus, világ- és népzene, jazz és tánczene egyaránt megtalálható ebben a sorozatban, így aki végig látogatja alkalmainkat, hamar beláthatja, a zene valóban ezerarcú. Ráadásul a koncerteket követően az előadók segítségével olyan foglalkozásokon is részt vehet az egész család, ahol jobban megismerheti nemcsak a koncert zenéjét, hanem az arra jellemző műfaj jellemzőit is! Úgyhogy bátran állítjuk, zenei utazáson soha nem volt még olyan könnyű részt venni, mint ennek a sorozatnak a részeseként. 

 

  1. február 10., 10.30 Laposa Julcsi: Farsangi gyerekkoncert(Koncertterem – ültetett)

Laposa Julcsi népzenész-zenei mediátor egy farsangi mulatságra hívja óvodás és kisiskolás korú közönségét a Magyar Zene Házába. 

 

  1. március 9., 10.30 Simon Izabella gyerekkoncertje(Koncertterem – ültetett)

A világot bejárt zongorista, Simon Izabella a klasszikus zene legszebb arcát mutatja be ezen a koncerten a legfiatalabb közönségnek, nagyszerű zenésztársai segítségével, többek között szintén világhírű zongorista férjével, Várjon Dénessel.

 

  1. április 13., 10.30 Rutkai Bori Banda jubileumi koncert(Koncertterem – ültetett)

Tíz éve jelent meg a zenekar első nagysikerű albuma - szeretettel várjuk az egykori és mostani Sárkányjárgány-rajongókat erre a múltidéző, szívbéli szülinapi koncertre! 

 

  1. május 11., 10.30 Bolba Évi és a Jazzterlánc – jubileumi koncert(Koncertterem – ültetett)

Óvodás és kisiskolás zenei kalandorokat várunk a zenekar 10 éves születésnapját ünneplő koncertre – az ígéretek szerint a zene és a képzelet segítségével az esemény folyamán messzi tájakra utazhatunk! 

Kategória: Koncert Bérletek
Látogatási információk

A ruhatár használata ingyenes. A csomagokat, bármilyen méretű hátizsákot, esernyőt és táskát kötelező a ruhatárban elhelyezni.

 

Az online megváltott belépőjeggyel, az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes az előadás napján. Kérjük Önöket, hogy parkolójegyeiket érvényesítsék a Magyar Zene Háza információs pultjánál a koncert előtt.

Helyszín

Magyar Zene Háza
1146, Budapest, Olof Palme sétány 3.
Go to the institution's page