Simon Izabella: HANG-SZÍN-KÉP

Március 09.
10:30
45 perc
Koncertterem
Jegyrak: Teljes árú belépő: 2 900 Ft; 3 éves kor felett jegy megváltása szükséges.
Klasszikus zenei koncert és játék

zongora: Simon Izabella
zongora: Várjon Dénes
szoprán: Mondok Yvette
fuvola: Győri Noémi
hegedű: Langer Ágnes
gordonka: Szabó Ildikó


Simon Izabella rendszeres vendége a legnagyobb európai koncerttermeknek, zongoraművészként az egész világot bejárta már. Azonban sosem feledkezett meg az általa egyik legfontosabbnak vélt közönségéről, a gyerekekről. Számukra hosszú évek óta ad ismeretterjesztő koncerteket, ahol külön hangsúlyt fektet zene és képzőművészet kapcsolatának bemutatására, a közönség aktív bevonására, valamint a zongora, illetve az azt kísérő hangszerek bemutatására. Kossuth-díjas férjével, Várjon Dénessel gyakran adnak közös koncertet, kiemelt szerepet szánva a négykezesek sajátos világának. Nagyszerű művészekkel kiegészülve a klasszikus zene legnemesebb arcát mutatják be ezen a koncerten, a legfiatalabb közönségnek.

Kategória: Koncert Klasszikus/Kortárs
Látogatási információk

A rendezvény ültetett, a vásárolt jegyek nem székhez kötöttek, helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

 

ruhatár használata ingyenes és a kiállítások, rendezvények látogatása esetében kötelező. A csomagokat, bármilyen méretű hátizsákot, esernyőt és táskát kötelező a ruhatárban elhelyezni.

 

Az online megváltott belépőjeggyel, az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes az előadás napján. Kérjük Önöket, hogy parkolójegyeiket érvényesítsék a Magyar Zene Háza információs pultjánál a koncert előtt. Az ajánlat egyéb parkolási kedvezményekkel nem összevonható. 

Helyszín

Magyar Zene Háza
1146, Budapest, Olof Palme sétány 3.
Go to the institution's page