Bolba Évi és a JAZZterlánc - 10. születésnapi koncert

Május 11.
10:30
60 perc
Koncertterem
Jegyárak: 2 900 Ft; 3 éves kor felett jegy váltása szükséges.
10. születésnapját ünnepli a Bolba Éva és a JAZZterlánc.

Ez alkalomból egy különleges, fergeteges koncertre hívunk Titeket kedves óvodás és kisiskolás zenei kalandorok. Sok-sok meglepetéssel, és bizony, új dalokkal is készülünk! Meghívtuk legkedvesebb barátainkat is a szülinapi buliba, akik egytől egyig kiváló muzsikusok. Nemcsak mesterien játszanak hangszereiken, de meg is fogják mutatni Nektek, hogyan csalogatják elő belőlük a hangokat! És természetesen a játékos kedveteket se hagyjátok otthon, hiszen nemcsak játszani fogunk közösen – milyen születésnapi buli az, ahol nincs játék? -, hanem reményeink szerint közösen énekelni is! A zene és a képzelet segítségével messzi tájakra fogunk utazni! Várunk benneteket szeretettel!

 

ének: Bolba Éva
harsona: Bera Zsolt
gitár: Birta Miklós

Kategória: Koncert Ifjúsági/családi
Látogatási információk

A rendezvény ültetett, a vásárolt jegyek nem székhez kötöttek, helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

 

ruhatár használata ingyenes és a kiállítások, rendezvények látogatása esetében kötelező. A csomagokat, bármilyen méretű hátizsákot, esernyőt és táskát kötelező a ruhatárban elhelyezni.

 

Az online megváltott belépőjeggyel, az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes az előadás napján. Kérjük Önöket, hogy parkolójegyeiket érvényesítsék a Magyar Zene Háza információs pultjánál a koncert előtt. Az ajánlat egyéb parkolási kedvezményekkel nem összevonható.

Helyszín

Magyar Zene Háza
1146, Budapest, Olof Palme sétány 3.
Go to the institution's page