Kálmán Peregrin ferences szerzetes rendhagyó tárlatvezetése az El Greco című időszaki kiállításban

Február 09.
16:00
60 perc
Jegyárak: Teljes árú jegy: 5900 Ft, Kedvezményes jegy:* 3800 Ft * Azon látogatóink számára, akik legalább 50%-os kedvezményre jogosultak a kiállítások látogatására.
El Greco életművét Budapesten első alkalommal átfogóan bemutató kiállításban Kálmán Peregrin ferences szerzetes kalauzolja a látogatókat.

A tárlat széles körű áttekintést ad az európai művészet történetének egyik legkiemelkedőbb mestere, El Greco, azaz Domenikosz Theotokopulosz életművéről, bemutatva a festő teljes formai komplexitását és nagy ívű stílusfejlődését. A tárlaton félszáz saját kezű remekmű látható a művész korai, itáliai éveiben alkotott, a bizánci ikonfestészet hagyományait még erősen magukon hordozó képektől az utolsó korszak látomásszerű festményeiig.

Kategória: Kiállítás Tárlatvezetés
Látogatási információk

Részvétel: a programra érvényes jegy váltásával.

A tárlatvezetésen maximum 18 látogató vehet részt.

A belépő egy adott napra és egyórás idősávra szól. Ez a látogató érkezésének várható időpontjára vonatkozik, de nem garantálják az azonnali bejutást, illetve nem korlátozzák a látogatás időtartamát.

A jegyekkel aznap az állandó tárlatok is látogathatók.

A kiállítás látogatói számára az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes, amennyiben a Liget jegyrendszer felületén vásárolta belépőjét. Kérjük, érdeklődjön a múzeum információs pultjánál.

 

A MEGVÁSÁROLT JEGYEK NEM VÁLTHATÓK VISSZA ÉS NEM CSERÉLHETŐK MÁSIK IDŐPONTRA. FOGLALÁSRA NINCS LEHETŐSÉG.  Kérjük, hogy tájékozódjon előre a Látogatási szabályokról a múzeum honlapján: https://www.szepmuveszeti.hu/latogatasi-szabalyok/

A Szépművészeti Múzeum kérésére a Liget+ kedvezmény kizárólag az első vásárlására vonatkozik, a teljes árú jegy árából!

Jegyek a helyszínen korlátozott mennyiségben elérhetők.

Helyszín

Szépművészeti Múzeum
1146, Budapest, Dózsa György út 41., Hősök tere
Go to the institution's page