Liget+Sport

Váltson korlátlan idejű Liget+Sport tagságot és élvezze a tagság által nyújtott szolgáltatásokat és kedvezményeket a Városligeti Sportcentrumban!

A 2020-ban megnyílt Városligeti Sportcentrum a főváros egyik legsokoldalúbb sportközpontja. A Sportcentrumban két foglalható, kivilágított sportpálya (egy kézilabda pálya méretű műfüves labdarúgó pálya és egy szabványos méretű, gumi burkolatú kosárpálya) várja a csapatsportok szerelmeseit. A Sportcentrum mellett található a városligeti futókör indulási pontja is. A kiváló minőségű, 2 kilométer hosszúságú, az ízületeket kímélő, színezett rekortán borítású pálya teljes hosszában kivilágított, így akár este is kényelmesen használható. A sportolni érkezőket a Sportcentrumban egy-egy női, férfi és akadálymentes öltözőépület szolgálja ki, amelyben mosdók, zárható öltöző szekrények és zuhanyzók is várják a látogatókat.

A korlátlan időre szóló Liget+Sport tagsággal mostantól még egyszerűbben veheti igénybe a Városligeti Sportcentrum különböző szolgáltatásait.

A tagsággal rendelkezők

  • Korlátlanul használhatják a Városligeti Sportcentrum öltözőit a nap 24 órájában.
  • 50%-os kedvezménnyel foglalhatják a lelátóval és eredményjelzővel felszerelt Városligeti Miniarénát vagy a Kosárlabda Miniarénát.

Kiknek ajánljuk?

  • Azoknak, akik gyakran járnak a Városligetbe mozogni és szeretnének sportolás előtt és után nyugodt és kulturált körülmények között lezuhanyozni és átöltözni.
  • A Városligeti Miniaréna és a Kosárlabda Miniaréna gyakori használóinak.

Hogyan lehetek tag?

Hogyan működik a 0-24 órás öltözőhasználat?

Hogyan működik az 50%-os foglalási kedvezmény?