Dívák & Ikonok ajándékutalvány - hétköznap

SKU
giftcard_MZH_07

Kitől: 5 200 Ft

-

Kinek: 5 200 Ft

5 200 Ft
Want to send a physical gift card or prefer to keep things digital?
Címzett e-mail címe*:
Feladó neve*:
Címzett neve*:
+

Rihanna, Björk, Whitney Houston, Janelle Monáe, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Maria Callas, Edith Piaf, Ingrid Bergman és még sok más meghatározó előadóművész személyes történetén – és eredeti fellépőruháin, jelmezein – keresztül a dívák rendkívüli erejét és kreativitását mutatja be a Zene Háza új időszaki tárlata, a Dívák & Ikonok című kiállítás.

 

Az utalvány a Magyar Zene Háza által a Liget+ oldalán értékesített Dívák & Ikonok kiállításra használható fel. Az utalvány hétköznapi teljes árú és kedvezményes jegyre beváltható.

Az utalványt a webshopunkban és a kasszában egyaránt beválthatod a kiállítás zárásáig, 2024. szeptember 16-ig. Készpénzre nem váltható, érvényessége nem meghosszabbítható.

Kérjük, hogy az utalványhoz tartozó kódot őrizd meg, mert a vásárlás során ezzel tudod majd igazolni a felhasználhatóságát. A kódot ne tedd közzé (pl. közösségi média felületeken), mert az első felhasználó tudja csak érvényesíteni.

A címzettként megadott e-mail címre (most vagy egy későbbi választott időpontban) küldjük ki az utalványt, valamint ezt követően az utalvány felhasználhatóságával kapcsolatos információkat.

A szolgáltatás nyújtója a Magyar Zene Háza Közhasznú Nonprofit Kft. Az utalvánnyal kapcsolatos panaszokat a Magyar Zene Háza Közhasznú Nonprofit Kft. vizsgálja ki és bírálja el.