Momentán Társulat: Zenei RögvEst

Március 25.
10:30
60 perc
Koncertterem
Jegyárak: Teljes árú belépő: 2400 Ft, A programot 6 éven felülieknek ajánljuk. 3 éves kor felett jegy váltása szükséges.
Zene a művészetben, művészet a zenében

színész: Kiskovács Attila
színész: Harsányi Bence
színész: Várady Zsuzsi
színész: Boldoghy Borbála
színész: Molnár Levente
szintetizátor: Pirisi László
színész: Káli Kata
színész: Lisztes Linda
színész: Penke Bence


Szórakoztató improvizáció gyerekeknek és felnőtteknek. Egy pörgős előadás tele nevetéssel, fordulatokkal és váratlan megoldásokkal. Nincs megírt szöveg, nincsenek előre kidolgozott poénok, nincsenek beépített nézők. Minden jelenet, minden történet a közönség előtt, a nézők ötletei alapján születik. Elég, ha mondasz egy műfajt, egy helyszínt vagy akár egy mesehőst, és máris a színpadon látod viszont. Megszólalni nem kötelező. De érdemes!

A zenének is vannak jóbarátai. És ahogy ez a barátoknál szokás, gyakran találkoznak is, hogy csodálatos dolgokat hozzanak létre együtt. A Zene a művészetben, művészet a zenében sorozatunkban azt kívánjuk megmutatni, hogyan kapcsolódik a zenéhez a rajz, a színház, a vers és a tánc, és hogyan segíti a zene ezeket a művészeti ágakat. A különleges előadásokat követően nemcsak a zenében lesz lehetőség elmélyülni, hanem ezekben a nagyszerű művészeti ágakban is. Várunk tehát mindenkit, aki szeret alkotni, és szívesen kötne maga is örök barátságot a művészetekkel!

Kategória: Koncert
Látogatási információk

A rendezvény ültetett, a vásárolt jegyek nem székhez kötöttek, helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

 

ruhatár használata ingyenes és a kiállítások, rendezvények látogatása esetében kötelező. A csomagokat, bármilyen méretű hátizsákot, esernyőt és táskát kötelező a ruhatárban elhelyezni.

 

Az online megváltott belépőjeggyel, az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes az előadás napján. Kérjük Önöket, hogy parkolójegyeiket érvényesítsék a Magyar Zene Háza információs pultjánál a koncert előtt.

Helyszín

Magyar Zene Háza
1146, Budapest, Olof Palme sétány 3.
Go to the institution's page