Zene az üvegen túl

Választható időpontokban

Jegyárak: 2900 Ft
Interaktív séta a Magyar Zene Házában

előadó: Tápai Dóra

Tekintse meg a Magyar Zene Háza belső tereit egy szakavatott zenepedagógus vezetésével! Az épületsétánk sajátossága, hogy nem csupán az építészetről szól, hanem a térbe álmodott és itt elhangzó zenékről is! Miért? Kinek? Hogyan? Ezek a központi kérdések és minden téma a ház körül forog, azaz a házban. Miközben megismerkedhetnek Sou Fujimoto fantasztikus épületével, egy kis zenei ismeretre is szert tehetnek!

Interaktív és szórakoztató program felnőtteknek! A sétát Tápai Dóra vezeti, aki Ének-zenetanár, karvezető a MZH zenepedagógusa és előadója.

Program időtartama: 60 perc

Ajánlott korosztály: 18+

Kategória: Egyéb programok Vezetett séták
Látogatói információk

ruhatár használata ingyenes és a kiállítások, rendezvények látogatása esetében kötelező. A csomagokat, bármilyen méretű hátizsákot, esernyőt és táskát kötelező a ruhatárban elhelyezni.

 

Az online megváltott belépőjeggyel, az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes az előadás napján. Kérjük Önöket, hogy parkolójegyeiket érvényesítsék a Magyar Zene Háza információs pultjánál a koncert előtt. Az ajánlat egyéb parkolási kedvezményekkel nem összevonható. 

Helyszín

Magyar Zene Háza
1146, Budapest, Olof Palme sétány 3.
Go to the institution's page