Urbango Kids

Választható időpontokban

Jegyár csoportonként: 22.000 Ft, 3-7 fős csapatoknak. Nagyobb létszám esetén kérjen egyedi ajánlatot! www.urbango.hu/egyedi-foglalasok
Az Urbango Kids-en a 10-14 éves korosztályé a főszerep, kezükben az irányítás! 16 izgalmas és fordulatos állomás vár a csapatra a 3 km hosszú városligeti pályán. Vajon merre lehetnek a nyomok? A vízben? A fákon? Egy titkos odúban? Esetleg egy ikonikus épületen? Egy biztos, mindent be kell vetniük a kincskeresőknek a siker érdekében!

Az Urbango Kids pályáján a gyerekeké a főszerep: az állomásmester, a mesélő, a térképész, a felderítők és a telefonos együttes erővel találják meg az izgalmas útvonal végén elrejtett kincset. Persze előtte sok-sok érdekes információval lesznek gazdagabbak...Milyen kincs rejtőzik a föld alatt? Vannak-e világhírű állatok? Mi az a kresz kód? Hol mozognak a kövek? Hol száll fel a Léghajó? 

16 izgalmas, és egyedi állomás vár a gyerekekre, aminek megtalálásához csapatmunkára és közös gondolkodásra lesz szükség! A pálya a Városliget legszebb részein vezeti végig a játékosokat, érintve a Hősök terét is. 

Vajon merre lehetnek a nyomok, amelyek közelebb vezetik a csapatot a megoldáshoz? A vízben? Egy fa tetején? Vagy egy titkos odúban? Esetleg egy régi ikonikus épület homlokzatán? Egy biztos, nem lesz könnyű dolga a kincskeresőknek, mindent be kell vetniük azért, hogy célba érjenek! Forgatni, fújni, húzni, nyomni, le-és felnézni, de ha ügyesek és összedolgoznak, akkor garantált lesz a siker! 

A pályát a 10-14 éves korosztálynak ajánljuk, a táv 3 km hosszú, kb 2,5 óra játékidővel. A játék applikációval támogatott, így a kalandhoz csapatonként egy okostelefon is szükséges. Az Urbango Kids csak szülői/tanári felügyelettel játszható.

Kategória: Program
A pálya jellemzői

Ajánlott létszám
3 - 7 fő

Startállomás
Vajdahunyad vára

Célállomás
Léghajós játszótér környéke

Állomások száma
16

Hossz
3 km

Időtáv
2,5 óra

Kiknek ajánljuk
gyerekeknek (10-14 évig) családoknak, babakocsival, kutyával is

Helyszín

Látogatóközpont
1146, Budapest, Dózsa György út
Go to the institution's page