Liget+Mobilitás tagság

Liget+Mobilitás

A Liget+Mobilitás tagság a Múzeum Mélygarázsba ideális választás minden Ligetbe látogatónak, érkezzen akár a Millennium Háza kiállításaira, a Városligeti Sportcentrumba vagy a futókörhöz sportolni, vagy családostul a Nagyjátszótérre. A Liget+Parkolással a rendszámfelismerésnek és a mentett kártyás fizetésnek köszönhetően a parkolás teljesen érintésmentes. A tagsággal a parkolási díj számolása 15 perces alapon történik, amiből az első 30 perc térítésmentes. A tagsággal rendelkező, elektromos autóval érkező látogatók igénybe vehetik a 24 elektromos töltő valamelyikét. A mentett kártyás fizetési lehetőségnek köszönhetően a fizetés teljesen automatikus, a töltés leállítása után a töltés díja automatikusan levonásra kerül a regisztrált bankkártyáról.

Liget+Mobilitás tagság a Múzeum Mélygarázsba: 2000 Ft

Kérjük jelentkezzen be! A tagság kiváltásához Liget+ regisztráció szükséges.
A tagság kiváltásához lépjen be Liget+ fiókjába vagy ha még nem tette meg regisztráljon
  • Igényeljen tagságot rendszáma megadásával és a 2000 Ft-os regisztrációs díj befizetésével.
  • A regisztrációs díj fizetésére kizárólag bankkártya-regisztrációval együtt van lehetőség. A regisztrált bankkártya biztosítja, hogy a rendszer automatikusan le tudja vonni az aktuális parkolási és töltési díj összegét.
  • A tagság sikeres aktiválásáról e-mailben kap értesítést.
  • A tagság aktiválását követően a bejárati sorompó automatikusan nyílik Önnek amennyiben a regisztrált rendszámú gépjárművel érkezik a Múzeum Mélygarázsba. Ugyanez érvényes a lakossági parkolási engedéllyel rendelkező autósokra is.
  • A Múzeum Mélygarázsból kihajtva a kijárati sorompó automatikusan kinyílik Önnek. Ezzel egyidőben a rendszer kiszámolja a Liget+Mobilitás tagsággal járó kedvezményes parkolási díjat, amit automatikusan le is von a tagság kiváltásakor regisztrált bankkártyáról.
  • A tagsággal rendelkezők számára a Múzeum Mélygarázsban található 24 elektromos töltő szintén a mentett kártya segítségével vehető igénybe. A töltés leállítását követően a rendszer kiszámolja a megfelelő összeget, és automatikusan levonja a tagság kiváltásakor regisztrált bankkártyáról.
  • A parkolás óradíja jóval kedvezőbb, 400 forint helyett mindössze 300 forint.
  • A Liget+ Mobilitás kedvezmény nem összevonható más kedvezménnyel, így a tagsággal rendelkező látogatókra a 2 óra ingyen parkolás kedvezmény nem érvényesül.