The Royal Opera: Pillangókisasszony

Március 26.
20:15
210 perc
Koncertterem
Jegyárak: Teljesárú jegy: 3900 Ft
A londoni Royal Opera House-előadás élő közvetítése

A londoni Royal Opera House-előadását, Puccini Pillangókisasszonyát igazán különleges módon, élő, műholdas közvetítés formájában láthatja a Zene Háza közönsége. Puccini megrázó tragédiája egy fiatal gésáról szól, aki beleszeret egy amerikai haditengerészeti tisztbe. Giacomo Puccini operáját Moshe Leiser és Patrice Caurier remek produkciójában valósítja meg a Royal Opera House, Asmik Grigorian játssza Cio-Cio-San szerepét, a művet pedig Kevin John Edusei vezényli. A több mint háromórás, egy szünettel zajló darab londoni előadását azonos időben láthatja vászonra vetítve a Zene Háza közönsége.

Amikor a fiatal gésa, Cio-Cio-San hozzámegy Pinkerton amerikai haditengerészeti tiszthez, azt hiszi, hogy egy igazi, életre szóló házasságot köt. Vallását és közösségét elhagyva túl későn tudja meg, hogy Pinkerton számára házasságuk csupán illúzió – tragikus következményekkel.

Moshe Leiser és Patrice Caurier remek produkciójában Asmik Grigorian játssza Cio-Cio-San szerepét, a művet Kevin John Edusei vezényli.

Szereposztás: Asmik Grigorian, Joshua Guerrero, Lauri Vasar, Hongni Wu, Ya-Chung Huang, Jeremy White, Josef Jeongmeen Ahn, Veena Akama-Makia, Romanas Kudriašovas
Vezényel: Kevin John Edusei | Rendező: Moshe Leiser és Patrice Caurier
Olaszul énekelt, angolul feliratozott

A Pannónia Szórakoztató Kft. produkciója.

Kategória: Koncert Klasszikus/Kortárs
Látogatási információk

A rendezvény ültetett, a vásárolt jegyek nem helyhez kötöttek. Beengedés érkezési sorrendben történik.

 

Kapunyitás a koncert előtt fél órával. 

 

ruhatár használata ingyenes és a kiállítások, rendezvények látogatása esetében kötelező. A csomagokat, bármilyen méretű hátizsákot, esernyőt és táskát kötelező a ruhatárban elhelyezni.

 

Az online megváltott belépőjeggyel, az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes az előadás napján. Kérjük Önöket, hogy parkolójegyeiket érvényesítsék a Magyar Zene Háza információs pultjánál a koncert előtt. Az ajánlat egyéb parkolási kedvezményekkel nem összevonható. 

Helyszín

Magyar Zene Háza
1146, Budapest, Olof Palme sétány 3.
Go to the institution's page