The Royal Opera: A hattyúk tava

április 24.
20:15
240 perc
Koncertterem
Jegyárak: Teljesárú jegy: 3900 Ft
A londoni Royal Opera House-előadás élő közvetítése

A londoni Royal Opera House-előadását, Csajkovszkij A hattyúk tava című balettjét igazán különleges módon, élő, műholdas közvetítés formájában láthatja a Zene Háza közönsége. A klasszikus balett szerelemről, árulásról és megbocsátásról szóló legerőteljesebb meséje nemcsak a londoni Királyi Operaház színpadára tér vissza, de a háromrészes, szünetekkel együtt 210 perces darab londoni előadását azonos időben láthatja vászonra vetítve a Zene Háza közönsége is.

Egy vadászat során Siegfried herceg egy hattyúrajra bukkan. Egyikük átváltozik a gyönyörű emberi Odette-té, akibe azonnal beleszeret a férfi. Ám Odette-et köti egy varázslat, amely napközben hattyúként tartja fogva. vajon kiszabadíthatja Siegfried?

Csajkovszkij szenzációs partitúrája Liam Scarlett koreográfus és John Macfarlane tervező lélegzetelállító fantáziájával kombinálva fokozza Marius Petipa és Lev Ivanov alapvető balettklasszikusának drámai pátoszát. A hattyúk tava a mai napig a klasszikus balettkánon egyik legkedveltebb alkotása.

A HATTYÚK TAVA
Felújított rendezés
Koreográfus: Liam Scarlett Marius Petipa és Lev Ivanov nyomán| Zeneszerző: Pjotr Iljics Csajkovszkij
Társ koreográfus: Frederick Ashton

A Pannónia Szórakoztató Kft. produkciója.

Kategória: Koncert Klasszikus/Kortárs
Látogatási információk

A rendezvény ültetett, a vásárolt jegyek nem helyhez kötöttek. Beengedés érkezési sorrendben történik.

 

Kapunyitás a koncert előtt fél órával. 

 

ruhatár használata ingyenes és a kiállítások, rendezvények látogatása esetében kötelező. A csomagokat, bármilyen méretű hátizsákot, esernyőt és táskát kötelező a ruhatárban elhelyezni.

 

Az online megváltott belépőjeggyel, az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes az előadás napján. Kérjük Önöket, hogy parkolójegyeiket érvényesítsék a Magyar Zene Háza információs pultjánál a koncert előtt. Az ajánlat egyéb parkolási kedvezményekkel nem összevonható. 

Helyszín

Magyar Zene Háza
1146, Budapest, Olof Palme sétány 3.
Go to the institution's page