Ramazuri – Tündérfátyol Zeneszó

április 30.
12:15
45 perc
Zenepedagógiai terem 1
Jegyárak: Teljes árú belépő: 1000 Ft
A Ramazuri egy havonta jelentkező programsorozat, ahol célunk, hogy a család minden tagja jól érezze magát!

Kiscsoportos foglalkozások az ovisoknak, előképzettséget nem igénylő workshopok a család legnyitottabb tagjainak, és persze koncert az egész családnak! Minden alkalom más műfaj, más téma jegyében zajlik, így érdemes lesz vissza-visszatérni!

Április 30.: Hangszerünk az ének !
Május 21.: Hangszerünk a dob!

Tarts velünk 4 hetente a Ramazuri délelőttjeinken! Mozogj, zenélj, alkoss, énekelj együtt velünk!


Hangszerünk az ének!

A Ramazuri havonta jelentkező programsorozatának harmadik alkalma az ének körül forog! Meghívott vendégeink e témakörben tartják foglalkozásaikat, illetve előadásaikat.

Tündérfátyol Zeneszó: Elmúlt idő vállán, elszállt idő tetején, amikor a tó csak tócsa volt, a hegy csak vakondtúrás, akkor született meg Tündérország... Tudom, mert jártam ott:

“Tündérországban csak híre sincs a télnek,
Ott örökös tavasz pompájában élnek;
S nincsen ott nap kelte, nap lenyugovása,
Örökös hajnalnak játszik pirossága.”

Varázslatos hely, ahol lehet játszani táncolni, zenélni, énekelni a tündérekkel! Ha segítetek megszőni a mese fonalát, akkor Ti is ott találjátok magatokat, ebben a csodás világban, ahol minden zenéből van, minden hangszer, még a levegő is!

Kerekes Enikő, népzenész és Bisztricsány Linda, drámapedagógus elsősorban a bölcsődés, óvodás korosztályt várja egy zenés mesefoglalkozással.

Kategória: Egyéb programok
Látogatói információk

A rendevény ültetett, a vásárolt jegyek nem székhez kötöttek, helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

 

ruhatár használata ingyenes és a kiállítások, rendezvények látogatása esetében kötelező. A csomagokat, bármilyen méretű hátizsákot, esernyőt és táskát kötelező a ruhatárban elhelyezni.

 

Az online megváltott belépőjeggyel, az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes az előadás napján. Kérjük Önöket, hogy parkolójegyeiket érvényesítsék a Magyar Zene Háza információs pultjánál a koncert előtt.

Helyszín

Magyar Zene Háza
1146, Budapest, Olof Palme sétány 3.
Go to the institution's page