Ramazuri - TÉRIDŐ Jam

április 30.
12:15
45 perc
Előadóterem
Jegyárak: Teljes árú belépő: 1000 Ft
A Ramazuri egy havonta jelentkező programsorozat, ahol célunk, hogy a család minden tagja jól érezze magát!

Kiscsoportos foglalkozások az épphogy tipegőknek, előképzettséget nem igénylő workshopok a család legnyitottabb tagjainak, és persze koncert az egész családnak! Minden alkalom más műfaj, más téma jegyében zajlik, így érdemes lesz vissza-visszatérni!

Április 30.: Hangszerünk az ének!
Május 21.: Hangszerünk a dob!

Tarts velünk 4 hetente a Ramazuri délelőttjeinken! Mozogj, zenélj, alkoss, énekelj együtt velünk!


Hangszerünk az ének!

A Ramazuri havonta jelentkező programsorozatának harmadik alkalma az ének körül forog! Meghívott vendégeink e témakörben tartják foglalkozásaikat, illetve előadásaikat.

TÉRIDŐ Jam: Választhatsz: ma táncos leszel vagy zenész? Esetleg mindkettő? Itt mindenki táncol, aki mozog, mindenki zenél, aki hangokat ad ki – hangszerekkel, talált tárgyakkal, emberi hanggal. Ez a játékos kísérletezés úgy lesz különösen érdekes, ha egymásra is figyelünk. A jelentkezők neveit kalapokból húzzuk ki az egyes műsorszámokhoz, melyekben ki-ki a maga módján komponálhat térrel és idővel. FIGYELEM! A következő műsorszámban lesz: két táncos, három zenész, az időkeret pedig... öt perc. Rajta!

Rubik Ernő, zeneszerző és Dömötör Luca, táncos egy olyan improvizatív játékkal készülnek, amelyet gyerekek és felnőttek egyaránt játszhatnak. (Érdemes könnyű ruházattal készülni, hogy könnyű legyen mozogni!)

A különleges élmény érdekében bátorítunk mindenkit, hogy hozzon hangszert is!

Kategória: Egyéb programok
Látogatói információk

A rendevény ültetett, a vásárolt jegyek nem székhez kötöttek, helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

 

ruhatár használata ingyenes és a kiállítások, rendezvények látogatása esetében kötelező. A csomagokat, bármilyen méretű hátizsákot, esernyőt és táskát kötelező a ruhatárban elhelyezni.

 

Az online megváltott belépőjeggyel, az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes az előadás napján. Kérjük Önöket, hogy parkolójegyeiket érvényesítsék a Magyar Zene Háza információs pultjánál a koncert előtt.

Helyszín

Magyar Zene Háza
1146, Budapest, Olof Palme sétány 3.
Go to the institution's page