Ramazuri – Lengemesék nap

Március 11.
10:30
120 perc
Koncertterem
Jegyárak: Teljes árú belépő: 2400 Ft
Ramazuri – Program az egész családnak

író: Berg Judit
zeneszerző, foglalkozásvezető: Fejér Simon Pál

A hazai vizeken nagy közönségkedvenc a Berg Judit által fémjelzett Lengemesék, melyből TV sorozat illetve két egészestés rajzfilm is készült most egy új dimenzióban éled újjá nem csak a nagyobbacska óvodások és kisiskolások számára. Az apró, tetőtöl-talpig zöld lengék a Nádtenger védelmezőinek történetei ezúttal egy három dimenziós térben folytatódnak a tavasz beköszöntével, amelyet Fejér Simon hangszerei és dalai a 32 hangszórón teljesítenek ki.
A bemutató alkalmából a Lengék és a mese készői a Zene Háza kvázi minden terébe beköltöznek, így a fiatal közönségnek a premier vetítésen túl lesz lehetősége beszélgetni az író-alkotókkal, illetve egy zenei workshop keretében megismerkedhetnek a mesében hallható hangszerekkel is.


A Ramazuri egy havonta jelentkező programsorozat, ahol célunk, hogy a család minden tagja jól érezze magát! Kiscsoportos foglalkozások az ovisoknak, előképzettséget nem igénylő workshopok a család legnyitottabb tagjainak, és persze koncert az egész családnak! Minden alkalom más műfaj, más téma jegyében zajlik, így érdemes lesz vissza-visszatérni!

Kategória: Egyéb programok
Látogatási információk

A rendevény ültetett, a vásárolt jegyek nem székhez kötöttek, helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

 

ruhatár használata ingyenes és a kiállítások, rendezvények látogatása esetében kötelező. A csomagokat, bármilyen méretű hátizsákot, esernyőt és táskát kötelező a ruhatárban elhelyezni.

 

Az online megváltott belépőjeggyel, az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes az előadás napján. Kérjük Önöket, hogy parkolójegyeiket érvényesítsék a Magyar Zene Háza információs pultjánál a koncert előtt.

Helyszín

Magyar Zene Háza
1146, Budapest, Olof Palme sétány 3.
Go to the institution's page