Operabeavató 3. rész

November 28.
19:00
180 perc
Koncertterem
Jegyárak: Teljes árú belépő: 5900 Ft
Hogyan legyen a zene és a színház mindenkié?

Az Operabeavató csapata azt vallja, hogy ezen két terület egyesülése, azaz az opera, bárki számára érthetővé és élvezetessé tud válni. A nézőket az előadásokon az ötletgazda Dinyés Dániel vezeti be a zene rejtelmeibe, míg az operai próbafolyamatba Göttinger Pál rendező enged betekintést, méghozzá a hazai operajátszás legismertebb művészeinek társaságában. Mindennek középpontjában az improvizáció áll, a néző előtt próbált jelenetek garantálják a szórakozást. Az Operabeavatókon minden megtörténik, aminek egy hagyományos előadás során nem lenne szabad megtörténnie! A legnagyobb operákat humoros és közérthető formában ízekre szedő beszélgetős koncertek minden alkalma egyedi és megismételhetetlen. A Delta Produkció több mint tíz éve futó, rendhagyó sorozata az idei évadban is a Magyar Zene Házában látható, a Bánk bán sikere után ismét egy jól ismert, klasszikus művel a fókuszában.

Kategória: Koncert Interaktív Klasszikus/Kortárs
Látogatási információk

Az esemény kétrészes (2x80 perc), szünettel.

 

A rendezvény ültetett, a vásárolt jegyek nem székhez kötöttek, helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

 

ruhatár használata ingyenes és a kiállítások, rendezvények látogatása esetében kötelező. A csomagokat, bármilyen méretű hátizsákot, esernyőt és táskát kötelező a ruhatárban elhelyezni.

 

Az online megváltott belépőjeggyel, az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes az előadás napján. Kérjük Önöket, hogy parkolójegyeiket érvényesítsék a Magyar Zene Háza információs pultjánál a koncert előtt.

Helyszín

Magyar Zene Háza
1146, Budapest, Olof Palme sétány 3.
Go to the institution's page