Symbiosis 5

Október 08.
14:00
45 perc
Koncertterem
Jegyárak: Teljes árú belépő: 2000 Ft
Magyar Jazz Napja 2023 – A Magyar Jazz Szövetség és a Magyar Zene Háza rendezésében

szaxofon: Drippey Máté
zongora: Kapolcsi-Szabó Levente
gitár: Virág Benedek
nagybőgő: Gyányi Tamás
dob: Majsai Roland

A XV. Magyar Jazz Napja a Magyar Jazz Szövetség által szervezett ünnepi koncertsorozat, amely a tavalyi év után ezúttal is beköltözik a Magyar Zene Házába. A koncertek sorát a Symbiosis 5 nyitja 14:00-tól.A Symbiosis 5 zenekar elsősorban instrumentális jazzt játszik. Tagjai a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen és a Bartók Béla Konzervatóriumban folytatott tanulmányaik során találkoztak, és mára valamennyien aktív közreműködői a magyar jazzéletnek. 2020-as megalakulásuk óta koncerteznek hazai és külföldi helyszíneken, valamint számos nemzetközi verseny fődíját is sikerült megnyerniük. Céljuk a hangszeres zene kifejező erejének megélése és hallgatókkal való megismertetése saját szerzemények által. Zenéjüket erősen átitatja a modális és a kortárs jazz, de sok más zenei elemet is előszeretettel alkalmaznak saját szerzésű dalaikban.

Kategória: Koncert Jazz
Látogatási információk

A rendezvény ültetett, a vásárolt jegyek nem székhez kötöttek, helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

 

ruhatár használata ingyenes és a kiállítások, rendezvények látogatása esetében kötelező. A csomagokat, bármilyen méretű hátizsákot, esernyőt és táskát kötelező a ruhatárban elhelyezni.

 

Az online megváltott belépőjeggyel, az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes az előadás napján. Kérjük Önöket, hogy parkolójegyeiket érvényesítsék a Magyar Zene Háza információs pultjánál a koncert előtt. Az ajánlat egyéb parkolási kedvezményekkel nem összevonható.

Helyszín

Magyar Zene Háza
1146, Budapest, Olof Palme sétány 3.
Go to the institution's page