Kombinált jegy a Millennium Háza és a Szépművészeti Múzeum időszaki kiállításaira

Március 14.
-
Május 01.
Jegyárak: Teljes árú belépő 8500 Ft, kedvezményes árú belépő 4250 Ft
KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT, KORLÁTOZOTT IDEIG! Fedezd fel a magyar fotóművészet ikonikus világát rögtön két helyszínen kedvezményes áron. A kombinált jeggyel olyan páratlan élmény részese lehetsz, amely a Millennium Háza – NEO Kortárs Művészeti Tér és a Szépművészeti Múzeum két kivételes kiállítását ötvözi egyetlen jegyben.

A Városliget két különleges fotóművészeti kiállítása egyetlen jegyben kedvezményes áron: válts jegyet a mélység/élesség – Remekművek a Magyar Fotográfiai Múzeum gyűjteményéből és a Kertész, Moholy-Nagy, Capa... / Magyar fotóművészek Amerikában (1914–1989) kiállításokra!

 

A mélység/élesség című kiállítás a Magyar Fotográfiai Múzeum legértékesebb alkotásait mutatja be tematikus egységekbe rendezve, különleges megközelítéssel, hogy mélyebb betekintést nyújtson a magyar fotótörténetbe és annak alkotói attitűdváltozásaiba. A NEO Kortárs Művészeti Tér ad otthont a Millennium Házában ennek a különleges tárlatnak, ahol minden kép egy újabb fejezetet nyit meg a fotóművészet világában.

A Szépművészeti Múzeum és a Virginia Museum of Fine Arts közös tárlata olyan amerikai-magyar fotográfiai örökséget tár elénk, melyet kiemelkedő művészek, például Martin Munkácsi, Robert Capa, André Kertész és Moholy-Nagy László alkotásai képviselnek. Ez a nagyszabású bemutató az Egyesült Államokba kivándorolt magyar fotográfusok munkásságát ünnepli, bemutatva a gazdag és változatos művészeti örökséget.
A kiállítás mérföldkő a téma feldolgozásának történetében, hiszen egyedülálló módon helyezi egymás mellé a világhírű és itthon kevéssé ismert művészek alkotásait.

 

És ami még izgalmasabbá teszi az élményt: a fotóművészet sokszorosíthatóságának köszönhetően a két kiállításon kiállított művek alkotói, sőt, alkotásaik közötti átfedések lehetővé teszik, hogy új és váratlan kapcsolatokat fedezz fel a két tárlat között. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és legyél részese ennek az izgalmas fotográfiai utazásnak egyetlen kedvezményes árú kombinált jeggyel!

 

A kombinált jeggyel mindkét kiállításba a nyitvatartási idő szerint, az érvényességi időn belül egyszer van belépési lehetőség.

 

A jegy egységesen március 14. és május 1. között időtartamra szól, azonban fontos megjegyezni, hogy a Szépművészeti Múzeum időszaki kiállítása ezen időszakon belül csak április 6. és május 1. között látogatható.

 

Mivel a befogadóképesség miatt létszámkorlátozásra is számítani lehet a Millennium Háza | NEO Kortárs Művészeti Tér kiállításában, javasoljuk a hétköznapi kiállításlátogatást, hogy minél zökkenőmentesebb és élvezetesebb legyen az élményed.

Kategória: Kiállítás Időszaki kiállítás
Látogatási információk

A kombinált belépőjegyek kizárólag online itt a Liget+ felületén vásárolhatók.

 

A jegy kizárólag március 14. és május 1. között időtartamra szól, azonban fontos megjegyezni, hogy a Szépművészeti Múzeum időszaki kiállítása ezen az időszakon belül csak április 6. és május 1. között látogatható.

 

Mivel a befogadóképesség miatt létszámkorlátozásra is számítani lehet a Millennium Háza | NEO Kortárs Művészeti Tér kiállításában, javasoljuk a hétköznapi kiállításlátogatást, hogy minél zökkenőmentesebb és élvezetesebb legyen az élményed.

 

A mélység/élesség – Remekművek a Magyar Fotográfiai Múzeum gyűjteményéből kiállításba ezzel a jeggyel március 14. és május. 1. között, a Kertész, Moholy-Nagy, Capa... / Magyar fotóművészek Amerikában (1914–1989) kiállításra április 6. és május 1. között van lehetőség belépni.

 

A MEGVÁSÁROLT JEGYEK NEM VÁLTHATÓK VISSZA, NEM CSERÉLHETŐK MÁSIK IDŐPONTRA, ÉS NEM HOSSZABBÍTHATÓ MEG A FELHASZNÁLÁSUK. FOGLALÁSRA NINCS LEHETŐSÉG.

 


Fontos tudnivalók a Szépművészeti Múzeum látogatásához:

Az időszaki kiállítások belépőjegyével az adott napon nyitva tartó állandó kiállítások és a csarnokok is látogathatók. 

Kérjük, ellenőrizze a nyitvatartás esetleges változását IDE kattintva és tájékozódjon előre a Látogatási szabályokról a  múzeum honlapján.

 

Fontos tudnivalók a Millennium Háza – NEO Kortárs Művészeti Tér látogatásához:

 

ÁLTALÁNOS NYITVATARTÁS 

hétfő: zárva 

kedd – vasárnap: 10.00–18.00 

szerda és péntek 10.30–18.00 

Pénztárzárás és utolsó belépés: 17.30  

További információk: www.neo.millenniumhaza.hu  

 

A jegy megvásárlásával az intézmények látogatói szabályzata elfogadásra kerül.

Helyszín

Látogatóközpont
1146, Budapest, Dózsa György út
Go to the institution's page