Mama, nézd! - Vaszary. Az ismeretlen ismerős

Október 06.
11:00
60 perc
Jegyárak: Részvételi díj: 2000 Ft/alkalom, amely tartalmazza a belépődíjat is
Ragyogó színekben pompázó csendéletek, meghitt enteriőrök, élettel teli nyári pillanatok és városi fények.

Októberi programunkon a kismamák és kispapák Vaszary János olyan, újonnan előkerült alkotásait csodálhatják meg, melyeket eddig még a szakma sem ismert! Emellett a 70 művet felvonultató új időszaki tárlatunk betekintést ad a művész életművének szinte minden korszakába; a korai impresszionisztikus időszaktól az expresszív kompozíciókig, a párizsi art deco stílustól a Duna-korzó-képekig és a mediterrán hangulatú tengerparti jelenetekig.

 

A síró babákat is szeretjük!

Játékos tárlatvezetésekre hívjuk azokat a kismamákat és kispapákat, akik egyévesnél kisebb babájukkal is szeretnék élvezni a művészet nyújtotta örömöket. Múzeumpedagógusként és anyaként egyaránt tapasztaltuk, hogy kevés az újdonsült szülőket megszólító múzeumi program. Olyan környezetet akartunk létrehozni, amelyben senkit nem feszélyez egy síró vagy éhes baba.

Kategória: Kiállítás Tárlatvezetés
Látogatási információk

2022. október 6. csütörtök 11.00-12.00

A kisbabával érkező édesanyák vagy édesapák, illetve legfeljebb egy kísérőjük online vagy a jegypénztárnál válthatnak jegyet. Programsorozatunkra előzetes jelentkezés nem szükséges, bármikor be lehet kapcsolódni. A programon az előreköthető babahordozó, illetve kendő használatát javasoljuk. A látogatás idejére a háti hordozóval érkezőknek korlátozott számban babakocsit tudunk kölcsönözni.

Találkozási pont: Magyar Nemzeti Galéria, C épület, információs pult

Részvételi díj: 2000 Ft/alkalom, amely tartalmazza a belépődíjat is

Időtartam: 60 perc

Maximális létszám: 20 fő

Helyszín

Magyar Nemzeti Galéria
1014 , Budapest, Szent György tér 2.
Go to the institution's page