Mama, nézd! – Hesztia oltalmában

április 18.
10:30
60 perc
Jegyárak: Részvételi díj: 2000 Ft/alkalom, amely tartalmazza a belépődíjat is
Hesztia oltalmában

A Mama, nézd! áprilisi alkalmán Hesztia látja vendégül az érdeklődőket a Klasszikus ókor című kiállításban, ahol a családi tűzhely fontosságáról lesz szó. Arról, hogy mit jelentett a házasság, a család és ezeknek az oltalmazása az ókori görögök számára.

A síró babákat is szeretjük!

Játékos tárlatvezetésekre hívjuk azokat a kismamákat és kispapákat, akik egy évesnél kisebb babájukkal is szeretnék élvezni a művészet nyújtotta örömöket. Múzeumpedagógusként és anyaként egyaránt tapasztaltuk, hogy kevés az újdonsült szülőket megszólító múzeumi program. Olyan környezetet akartunk létrehozni, amelyben senkit nem feszélyez egy síró vagy éhes baba. A nagysikerű Mama, nézd! a várandósság, a szülés és az anyaság témáit helyezi a középpontba.

Kategória: Családi programok 3-6 éves korig
Látogatási információk

Program díja: 2000,-Ft/fő, amely tartalmazza a belépődíjat is

Maximális létszám:24 fő

Időtartam: 60 perc

Az édesanyák és a fejenként legfeljebb egy kísérő online vagy a jegypénztárnál válthatnak jegyet. Programsorozatunkra előzetes jelentkezés nem szükséges, bármikor be lehet kapcsolódni.
Előreköthető babahordozó, illetve -kendő használatát javasoljuk. A látogatás idejére a háti hordozóval érkezőknek babakocsit tudunk kölcsönözni korlátozott számban.

Helyszín

Szépművészeti Múzeum
1146, Budapest, Dózsa György út 41., Hősök tere
Go to the institution's page