Lunchtime koncert – Háromhuszonegy Quintet

Szeptember 19.
12:00
45 perc
Előadóterem
Jegyárak 1800 Ft
Koncertezz ebédidőben! Ebédelj koncerttel!

A Zene Háza sorozatában ebédidőben élvezhetjük fiatal tehetségek rövid koncertjeit, a 35 perces minikoncertek mellé pedig még az étkezés is belefér. A Lunchtime-sorozat szeptemberi koncertjén a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola tanulóiból alakult Háromhuszonegy Quintet nevű jazz-formációt hallhatja a közönség. Az együttes tagjai Yu Grace, Molnár Torda, Szabó Dávid, Damó Máté és Szomor Bendegúz.

A Zene Háza Trilla étterme egy csak erre az eseményre készülő kétfogásos menüvel várja vendégeit. A Lunchtime koncertek helyszínét adó Előadóterem melletti étteremben húsos és vegetáriánus menüből választhatnak a vendégek. Kérjük, amennyiben a koncert után ebédelni is szeretne a Zene Házában, ne felejtse el előre jelezni asztalfoglalását az alábbi elérhetőségeken: zenehaza@rampartgastro.hu
Telefonszám: 06 30 575 0625
A koncert jegyára az étkezést nem tartalmazza!

Kategória: Koncert Jazz
Látogatási információk

A rendezvény ültetett, a vásárolt jegyek nem székhez kötöttek, helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

 

ruhatár használata ingyenes és a kiállítások, rendezvények látogatása esetében kötelező. A csomagokat, bármilyen méretű hátizsákot, esernyőt és táskát kötelező a ruhatárban elhelyezni.

 

Az online megváltott belépőjeggyel, az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes az előadás napján. Kérjük Önöket, hogy parkolójegyeiket érvényesítsék a Magyar Zene Háza információs pultjánál a koncert előtt. Az ajánlat egyéb parkolási kedvezményekkel nem összevonható. 

Helyszín

Magyar Zene Háza
1146, Budapest, Olof Palme sétány 3.
Go to the institution's page