Sena – Dívák & Ikonok kiállítás exkluzív

Június 26.
17:30
180 perc
Előadóterem
Jegyárak: A 19:00-kor kezdődő beszélgetésre a jegy: 3900 Ft; A 17:30-kor kezdődő tárlatvezetésre és a beszélgetésre is érvényes kombó jegy: 10 000 Ft
Dívák & Ikonok kiállítás exkluzív beszélgetés Senával 19:00-tól. A beszélgetés házigazdája: Marosi Viktor. A beszélgetés előtt 17:30-tól lehetőség van részt venni egy tárlatvezetésen a kiállításban, amit Csepelyi Adrienn, kulturális újságíró tart.

Beyoncé, Rihanna, Björk, Adele, Whitney Houston és még nagyon sok más meghatározó előadóművész személyes történetén – és eredeti fellépőruháin, jelmezein – keresztül a dívák rendkívüli erejét és kreativitását mutatja be a Zene Háza új időszaki tárlata, a Dívák & Ikonok című kiállítás. A londoni Victoria and Albert Museumból érkező tárlat itthon zeneházásított verzióban – a magyar dívák történetével kiegészítve – látható. Ezen az estén a kiállításban is szereplő Senával beszélgetünk. A beszélgetés házigazdája: Marosi Viktor rádiós műsorvezető-szerkesztő. A 19:00-kor kezdődő beszélgetés előtt 17:30-tól lehetőség van részt venni a kiállításban egy tárlatvezetésen is, amit Csepelyi Adrienn kulturális újságíró tart.

Kategória: Kiállítás Tárlatvezetés
Látogatási információk

ruhatár használata ingyenes és a kiállítások, rendezvények látogatása esetében kötelező. A csomagokat, bármilyen méretű hátizsákot, esernyőt és táskát kötelező a ruhatárban elhelyezni.

 

Az online megváltott belépőjeggyel, az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes az előadás napján. Kérjük Önöket, hogy parkolójegyeiket érvényesítsék a Magyar Zene Háza információs pultjánál a koncert előtt. Az ajánlat egyéb parkolási kedvezményekkel nem összevonható. 

Helyszín

Magyar Zene Háza
1146, Budapest, Olof Palme sétány 3.
Go to the institution's page