Így lettünk mi! #5 - Időszaki kiállítás

Január 26.
19:00
90 perc
Előadóterem
Jegyárak: Teljes árú belépő: 2000Ft
Így lettünk mi

műsorvezető: Horn Márton
vendég: Jávorszky Béla Szilárd
vendég: Bodóczki Antal
vendég: Báger András

A magyar popzene minden nemzedék életében jelen van, legyen szó a fiatalokról, vagy az ő szüleikről, nagyszüleikről. Ez is az oka annak, hogy a Magyar Zene Háza első időszaki kiállítása a hazai populáris zene 1957 és 1993 közötti történetéről szól, bemutatva egyebek mellett a műfajokat, az emblematikus előadókat, és a mindent meghatározó politikai környezetet.

Az Így lettünk mi! Sorozatunk következő állomásán a Nekünk írták a dalt! rock and roll kiállításról Horn Márton fog beszélgetni Jávorszky Béla Szilárddal, akik ketten a kiállítás kurátorai, valamint Bodóczki Antallal (installációk) és Báger Andrással (belső építészet).

Szó lesz arról, honnan jött az ötlet és hogy milyen úton lett az ötletből egy közel 1000 négyzetméteren elterülő kiállítás. A téma ugyanakkor megkerülhetetlenné teszi az olyan fejezetek kibontását, mint a TTT időszaka, a Klubok hulláma vagy a rajongók világa. Ha valaki nem csak a Magyar Zene Házának első időszaki kiállítására kíváncsi, ezen az alkalmon lehetőséget kap betekinteni a kiállítás kulisszatitkaiba is!

Kategória: Egyéb programok
Látogatási információk

A rendezvény ültetett, a vásárolt jegyek nem székhez kötöttek, helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

 

ruhatár használata ingyenes és a kiállítások, rendezvények látogatása esetében kötelező. A csomagokat, bármilyen méretű hátizsákot, esernyőt és táskát kötelező a ruhatárban elhelyezni.

 

Az online megváltott belépőjeggyel, az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes az előadás napján. Kérjük Önöket, hogy parkolójegyeiket érvényesítsék a Magyar Zene Háza információs pultjánál a koncert előtt.

Helyszín

Magyar Zene Háza
1146, Budapest, Olof Palme sétány 3.
Go to the institution's page