Kelemen Barnabás, Kokas Katalin és a Musicus Soloists Hong Kong Kamarazenekar

Június 01.
19:30
135 perc
Koncertterem
Jegyárak: Teljes árú belépő: 4900 Ft
Budapest – Hong Kong Expressz

P. A. Locatelli: Concerto a quattro in D major, Op. 7 Nr. 1
Weiner Leó: Divertimento, Op. 20 Nr. 1
Bartók Béla: 1. rapszódia, Sz. 86
Bartók Béla: Divertimento, Sz.113

 

A Musicus Soloists Hong Kong (MSHK) – Kelet kulturális nagyköveteként – Trey Lee világhírű csellóművész vezetésével Budapesten indítja második európai turnéját. Az együttes Kelemen Barnabás irányításával debütál Magyarországon. A koncerten továbbá Kokas Katalin hegedű- és brácsaművész, valamint egy meglepetés népi hegedűs lesznek a zenekar partnerei, akikkel izgalmas zenei párbeszédet hallhatunk.

A koncert repertoárja a barokk concerto formát megidéző Locatelli Concerto a Quattrotól Bartók szenvedélyes Divertimentojáig terjed. Az est során az MSHK vibráló és fiatalos energiáját, valamint Kelemen Barnabás és Kokas Katalin által képviselt magyar zenei hagyományt mutatják be mesteri tudással. Hallhatjuk még Weiner bájos Divertimentoját, és tanúi lehetünk egy titokzatos hegedűs kivételes népzenei virtuozitásának, valamint a dinamikus hongkongi fiatal muzsikusok egyedülálló együttmuzsikálásának. Az est egy felejthetetlen Kelet-Nyugat találkozást ígér a zenén keresztül!

 

Kategória: Koncert Klasszikus/Kortárs
Látogatási információk

A rendezvény ültetett, a vásárolt jegyek nem székhez kötöttek, helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

 

ruhatár használata ingyenes és a kiállítások, rendezvények látogatása esetében kötelező. A csomagokat, bármilyen méretű hátizsákot, esernyőt és táskát kötelező a ruhatárban elhelyezni.

 

Az online megváltott belépőjeggyel, az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes az előadás napján. Kérjük Önöket, hogy parkolójegyeiket érvényesítsék a Magyar Zene Háza információs pultjánál a koncert előtt. Az ajánlat egyéb parkolási kedvezményekkel nem összevonható. 

Helyszín

Magyar Zene Háza
1146, Budapest, Olof Palme sétány 3.
Go to the institution's page