Horváth Lóczi Judit képzőművész rendhagyó tárlatvezetése a Hantai, Klee és más absztrakciók című időszaki kiállításban

Március 02.
16:00
60 perc
Jegyárak: Teljes árú jegy: 5300 Ft, Kedvezményes jegy:* 3400 Ft * Azon látogatóink számára, akik legalább 50%-os kedvezményre jogosultak a kiállítások látogatására.
Ismerje meg a világhírű magyar festő munkásságát egy kortárs művész vezetésével! A Szépművészeti Múzeum jubileumi kamarakiállításában Horváth Lóczi Judit képzőművész kalauzolja a látogatókat.

A tárlat a 100 évvel ezelőtt Magyarországon született, majd Franciaországban világhírűvé vált Hantai Simon festőművész emléke előtt tiszteleg. A magyar festői művei mellett láthatók Paul Klee, Joan Miró, Pablo Picasso és Jackson Pollock képei is. A mintegy hatvan alkotást bemutató kiállításban Hantai Simon eddig ismeretlen, kéttucatnyi modernista remekműve mellett az a nyolc festmény is szerepel, amelyet a művész akaratának megfelelően családja ajándékozott a múzeumnak.

Kategória: Kiállítás Tárlatvezetés
Látogatási információk

Részvétel: a programra érvényes jegy váltásával.
A tárlatvezetésen maximum 16 látogató vehet részt.

 

 A kiállítás látogatói számára az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes, amennyiben a Liget jegyrendszer felületén vásárolta belépőjét. Kérjük, érdeklődjön a múzeum információs pultjánál.

 

A MEGVÁSÁROLT JEGYEK NEM VÁLTHATÓK VISSZA ÉS NEM CSERÉLHETŐK MÁSIK IDŐPONTRA. FOGLALÁSRA NINCS LEHETŐSÉG.  Kérjük, hogy tájékozódjon előre a Látogatási szabályokról a múzeum honlapján: https://www.szepmuveszeti.hu/latogatasi-szabalyok/

A Szépművészeti Múzeum kérésére a Liget+ kedvezmény kizárólag az első vásárlására vonatkozik, a teljes árú jegy árából!

 

Jegyek a helyszínen korlátozott mennyiségben elérhetők.

Helyszín

Szépművészeti Múzeum
1146, Budapest, Dózsa György út 41., Hősök tere
Go to the institution's page