HangÖsvény: Játssz ZENÉRE, ZENÉT, ZENÉVEL!

Március 16.
10:30
45 perc
Koncertterem
Jegyárak: Teljes árú belépő: 2900 Ft
Komplex művészeti Kokas-foglalkozás Jakab Ildikó Emese operaénekesnővel

foglalkozásvezető: Jakab Ildikó Emese

 

A gyermekek képzelete határtalan. Egy egyszerű kérdésre is százféle választ kaphatunk tőlük. Mindegyikük ötlete őszinte, eredeti és megismételhetetlen. De vajon mi történik akkor, ha kreativitásukat a zene szárnyain kezdik bontogatni? Hány szöveges variációt találunk egy népdal egyetlen sorához? Testünket hogyan tudjuk ritmushangszerként használni? Hányféle hangulat társulhat egyetlen szóhoz? Vajon érzelmeink kifejezhetőek csupán mozdulatokkal? Hogyan telik meg a papír a zene színeivel?

A HangÖsvény-foglalkozáson Jakab Ildikó Emese operaénekes, zenepedagógus hívja játékba a 2-10 éves gyermekeket, testvéreiket és szüleiket, hogy mindannyian megtapasztalhassák a felszabadult éneklés, az elfogadó légkör, a közösségben alkotás, a minőségi zenebefogadás és a vizuális nevelés együttes örömét. Ez Kokas Klára zenepedagógiája.

Kategória: Koncert Ifjúsági/családi Interaktív Klasszikus/Kortárs 3-6 éves korig 6-12 éves korig
Látogatási információk

A 0-3 éves foglalkozásra 1 jegy, 1 felnőtt és egy 3 év alatti gyerek belépésére jogosít fel. A 3-6 éves korosztálynak szánt előadásra 3 éves kor felett belépőjegy váltása szükséges.

A rendevény ültetett, a vásárolt jegyek nem székhez kötöttek, helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Kapunyitás a koncert előtt fél órával. 

ruhatár használata ingyenes és a kiállítások, rendezvények látogatása esetében kötelező. A csomagokat, bármilyen méretű hátizsákot, esernyőt és táskát kötelező a ruhatárban elhelyezni.

 

Az online megváltott belépőjeggyel, az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes az előadás napján. Kérjük Önöket, hogy parkolójegyeiket érvényesítsék a Magyar Zene Háza információs pultjánál a koncert előtt. Az ajánlat egyéb parkolási kedvezményekkel nem összevonható. 

Helyszín

Magyar Zene Háza
1146, Budapest, Olof Palme sétány 3.
Go to the institution's page