Hangok a jövőért

Március 01.
18:00
105 perc
Koncertterem
Jegyárak: Superar jegyár: 3 500 Ft; Superissimus támogatói jegy: 6 500 Ft
A Superar Zeneművészeti Alapítvány születésnapi jótékonysági koncertje

gyermekkórus, gitárzenekar: Superar Gyermekkórus és Gitárzenekar
kórus: Szent Efrém Férfikar
cimbalom: Csurkulya József

 

Ünnepeld a Superar 5. születésnapját az Alapítvánnyal a Zene Házában, és támogasd őket abban, hogy a következő 5 évben is elérhetővé tehessék a zenélés önbizalomépítő erejét minden gyerek számára! A jótékonysági születésnapi koncerten a Superar kórus és gitárzenekar mellett közreműködik a Szent Efrém Férfikar, Csurkulya József cimbalomművész (Besh o droM) és ifj. Ökrös Tibor hegedűművész.

2019 szeptemberében 3 osztály 60 tanulójával indult el Budapesten a Superar Zeneművészeti Alapítvány programja, amely ingyenes közösségi zeneoktatást kínál elsősorban olyan gyerekeknek, akik szociális környezetük miatt jellemzően nem jutnak jó minőségű (zene)oktatáshoz, ezzel teremtve lehetőséget tehetségük kibontakoztatására, közösségi élmények, zenei tudás megszerzésére.

„Azért vágtunk bele ebbe a munkába, mert hisszük és tapasztaljuk, hogy a magasszintű közös zenélés – esetünkben a kóruséneklés és a gitárzenekar – nem csak zenei élményt és tudást nyújt, de közösséget is épít, ahol a jobbak nem elnyomják, hanem segítik a kevésbé ügyeseket, gátlásokkal küzdőket. Ma, 5 évvel később már 4 partneriskolában összesen 260 gyerek zenél és bontakoztatja ki a tehetségét velünk.”

Ebből az alkalomból jótékonysági születésnapi koncertet ad az Alapítvány, amin a Superar kórus és gitárzenekar mellett közreműködik a
- Szent Efrém Férfikar
- Csurkulya József cimbalomművész (Besh o droM) és
- ifj. Ökrös Tibor hegedűművész.

„Ezen a koncerten bepillantást kaphatsz abba, milyen messzire jutottunk 5 év alatt: mennyire erős, egymást támogató közösségé érett a Superar kórusa és gitárzenekara, és fiatal zenészeink milyen motiváltan, céltudatosan dolgozva lépik át a saját határaikat nap mint nap.
A koncert fellépői színes repertoáron keresztül egy izgalmas utazásra hívják a közönséget, megmutatva a program egyedi szellemiségét és a zene összekötő erejét.
A koncertjegy megváltásával egyben ahhoz is hozzájárulsz, hogy a következő 5 évben is kiszámíthatóan működve dolgozhassunk a zene erejével egy egyenlőbb társadalom megteremtésén.

Fektess be egy jegy árával a Superar és a gyerekek jövőjébe és segíts nekünk felülmúlni az elmúlt 5 évet! Ha nem tudsz eljönni, de szívesen segítenéd a munkánkat, támogasd szervezetünket ezen a linken: https://superar.hu/adomanyozas/. Munkánkról a honlapunkon tudhatsz meg többet: https://superar.hu/.”

Kategória: Koncert Ifjúsági/családi Klasszikus/Kortárs Pop Tradicionális zene
Látogatási információk

A rendezvény ültetett, a vásárolt jegyek nem helyhez kötöttek. Beengedés érkezési sorrendben történik.

 

Kapunyitás a koncert előtt fél órával. 

 

ruhatár használata ingyenes és a kiállítások, rendezvények látogatása esetében kötelező. A csomagokat, bármilyen méretű hátizsákot, esernyőt és táskát kötelező a ruhatárban elhelyezni.

 

Az online megváltott belépőjeggyel, az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes az előadás napján. Kérjük Önöket, hogy parkolójegyeiket érvényesítsék a Magyar Zene Háza információs pultjánál a koncert előtt. Az ajánlat egyéb parkolási kedvezményekkel nem összevonható. 

Helyszín

Magyar Zene Háza
1146, Budapest, Olof Palme sétány 3.
Go to the institution's page