Hangfürdő a természetben

Június 04
10:30
90 perc
Koncertterem
Jegyárak: Teljes árú jegy: 2 000 Ft, Diák-, gyerekjegy (26 éves korig, igazolvánnyal): 1 000 Ft, 0-3 éves kor között ingyenes
Muzsikáló természet - Interaktív családi program

népi- éss jazzének: Bolyki Sára
klasszikus ének: Csapó József
nagybőgő: Heigl László
zongora: Tálas Áron
ütőhangszerek, vokál: Tar Gergely
koboz, lant, ének: Róka Szabolcs
műsorvezető, ének, mese: Gulyás Anna


E napokon a Zene Háza az aprónép füleihez igazítja muzsikáját: játékos, ritmikus, ringatós, mókás, mesés, táncos, kézműves, hangszerkóstolós interaktív programokkal várjuk szeretettel a családokat! Programjainkat a 3-tól 8 éves korosztályhoz igazítva tervezzük: legyen ekkor a kicsinyeké a Ház! Tematikus sorozatainkon a muzsika és természet kapcsolatára, a hangszerek világára, a jeles napok ünnepeire és sok más területre vezetjük el mesésen, muzsikákkal körbeölelve kedves vendégeinket. A Zenekuckóban sok olyan programmal is találkozhat a közönség, melyet kifejezetten erre az alkalomra készített a Zene Háza! Szeretettel várunk mindenkit!

Dalok égről, földről, tűzről, vízről, hegyekről, dombokról, szökkenő szelekről, napról, holdról, csillagokról. Az elemekről szóló koncert után mozgásos-táncos hang-utazás, mókás játék következik.

Kategória: Program
Látogatási információk

A rendevény ültetett, a vásárolt jegyek nem székhez kötöttek, helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

 

ruhatár használata ingyenes és a kiállítások, rendezvények látogatása esetében kötelező. A csomagokat, bármilyen méretű hátizsákot, esernyőt és táskát kötelező a ruhatárban elhelyezni.

 

Az online megváltott belépőjeggyel, az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes az előadás napján. Kérjük Önöket, hogy parkolójegyeiket érvényesítsék a Magyar Zene Háza információs pultjánál a koncert előtt.

Helyszín

Magyar Zene Háza
1146, Budapest, Olof Palme sétány 3.
Go to the institution's page