DOME_019 RENOIR

Választható időpontokban

Jegyárak 2000 Ft.
Bosch és Csontváry után, a Hangdóm programja immár harmadszorra kapcsolódik a Szépművészeti múzeumban bemutatott kiállítások nagy festőihez.

A legújabb audiovizuális alkotásban Renoir festményei manuális, illetve digitális, úgynevezett generatív képalkotási technikával kerülnek mozgásba. Az animált képi anyagot szintén minden dimenzióban elmozduló zenei tartalom gazdagít.

 

A festők munkáiból létrehozott egyedi alkotások különlegessége, hogy a hallgató-nézőnek lehetősége van olyan közelségből megvizsgálni a képeket, amilyen közelről az eredeti festményeket szabad szemmel nem is lehetne, és ezáltal részesévé válhat az évszázadokkal ezelőtt megfestett történeteknek.

Kategória: Egyéb programok Hangdóm
Látogatási információk

ruhatár használata ingyenes és a kiállítások, rendezvények látogatása esetében kötelező. A csomagokat, bármilyen méretű hátizsákot, esernyőt és táskát kötelező a ruhatárban elhelyezni.

Az online megváltott belépőjeggyel, az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes az előadás napján. Kérjük Önöket, hogy parkolójegyeiket érvényesítsék a Magyar Zene Háza információs pultjánál a koncert előtt.

Helyszín

Magyar Zene Háza
1146, Budapest, Olof Palme sétány 3.
Go to the institution's page