DOME_009 – Pontfelhő Budapest

Választható időpontokban

Jegyárak: Teljes árú belépő: 2000 Ft, diák, nyugdíjas: 1200 Ft
A Cloudhitects Budapest ikonikus homlokzatait és tereit lézerpontos technikával rögzítette, amelyeket absztrakt környezetben vetíti a vászonra.

A Pontfelhő Budapest egy meditatív utazás, amely során Budapest látványosságait mutatjuk be naturalista pontfelhős környezetben. Mindezen felvételek az audiovizuális vetítés egy adott pontján elkezdenek absztrahálódni, az utazás során a terek egymásba úsznak. A vizuális elemek újraértelmezik a szkennelt tereket, amelyek életre kelnek a Dóm felületén.

A filmben megjelenik a Parlament, a Lánchíd, a Várkert Bazár, a Hold utca, a Hősök tere, a Tudományos Akadémia, a Nemzeti Galéria vagy épp a Keleti Pályaudvar is.

Vizuál: Besnyő Dániel

Hang: Kiss Patrik

Kategória: Egyéb programok Hangdóm
Látogatási információk

ruhatár használata ingyenes és a kiállítások, rendezvények látogatása esetében kötelező. A csomagokat, bármilyen méretű hátizsákot, esernyőt és táskát kötelező a ruhatárban elhelyezni.

Az online megváltott belépőjeggyel, az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes az előadás napján. Kérjük Önöket, hogy parkolójegyeiket érvényesítsék a Magyar Zene Háza információs pultjánál a koncert előtt.

Helyszín

Magyar Zene Háza
1146, Budapest, Olof Palme sétány 3.
Go to the institution's page