DOME_005 – Nagy Zétény: Would There Be A Void?

Választható időpontokban

Jegyárak: Teljes árú belépő: 2000 Ft
Ha hirtelen eltűnnénk, maradna utánunk kitöltendő űr? Gondolatok elszigeteltségről, magányról, szorongásról.

A Would There Be A Void? Nagy Zétény kísérleti elektroakusztikus térkompozíciója.

A darabnak az elszigeteltség, a magány és a saját magunk időbeli, fizikai és metafizikai jelentéktelensége által kiváltott szorongás áll a középpontjában.

A Would There Be A Void? egy kísérleti elektroakusztikus térkompozíció, amely hideg, idegen, ismeretlen és instabil hangzó terekbe vezet, ahol nyugtalan hangmagasságokat és könyörtelen, tajtékzó gesztusokat találunk. A darabnak az elszigeteltség, a magány és a saját magunk időbeli, fizikai és metafizikai jelentéktelensége által kiváltott szorongás áll a középpontjában. Ha önmagunk hirtelen nyomtalanul eltűnne, vajon hagynánk magunk mögött kitöltendő űrt?

A Would There Be A Void? A Zeneakadéma Elektroakusztikus zeneszerzés szakágán frissen végzett és az USA Illnois Állami Egyetem Kreatív Technológia Mesterképésének 2 éves ösztöndíját elnyerő fiatal zseni, Nagy Zétény hangszerzeménye.

Kategória: Egyéb programok Hangdóm
Látogatási információk

ruhatár használata ingyenes és a kiállítások, rendezvények látogatása esetében kötelező. A csomagokat, bármilyen méretű hátizsákot, esernyőt és táskát kötelező a ruhatárban elhelyezni.

Az online megváltott belépőjeggyel, az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes az előadás napján. Kérjük Önöket, hogy parkolójegyeiket érvényesítsék a Magyar Zene Háza információs pultjánál a koncert előtt.

Helyszín

Magyar Zene Háza
1146, Budapest, Olof Palme sétány 3.
Go to the institution's page