Babazuri – Tündérfátyol, Zeneszó

Március 02.
10:30
45 perc
Koncertterem
Jegyárak: 2 900 Ft;
Interaktív zenei foglalkozás 3-6 éveseknek

ének, furulya, koboz: Kerekes Enikő
ének, mese: Bisztricsány Linda

Ez alkalommal a tündérek a tavasz nyomába erednek, amely a hírek szerint Afrikában bújt el valahol… Ahhoz, hogy megtaláljuk, be kell járjuk a fekete kontinens minden szegletét: a sivatagtól, a djembe dobok faluján át, az oázisokig, veszedelmes állatokkal kell szót értenünk, és meg kell halljuk, hogy a dobok miről beszélgetnek… Aki bújt, aki nem, jövünk!

Tündérfátyol Zeneszó – A bújócskázó tavasz

Elmúlt idő vállán, elszállt idő tetején, amikor a tó csak tócsa volt, a hegy csak vakondtúrás, akkor született meg Tündérország...tudom, mert jártam ott: “Tündérországban csak híre sincs a télnek, Ott örökös tavasz pompájában élnek; S nincsen ott napkelte, nap lenyugovása, Örökös hajnalnak játszik pirossága.”

Kategória: Koncert Ifjúsági/családi Interaktív 3-6 éves korig
Látogatási információk

A programot 3 éves kortól ajánljuk. Egy jegy, 1 db felnőtt és 1 db 3-6 éves gyerek belépésére jogosít fel.

A rendevény ültetett, a vásárolt jegyek nem székhez kötöttek, helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Kapunyitás a koncert előtt fél órával. 

ruhatár használata ingyenes és a kiállítások, rendezvények látogatása esetében kötelező. A csomagokat, bármilyen méretű hátizsákot, esernyőt és táskát kötelező a ruhatárban elhelyezni.

 

Az online megváltott belépőjeggyel, az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes az előadás napján. Kérjük Önöket, hogy parkolójegyeiket érvényesítsék a Magyar Zene Háza információs pultjánál a koncert előtt. Az ajánlat egyéb parkolási kedvezményekkel nem összevonható. 

Helyszín

Magyar Zene Háza
1146, Budapest, Olof Palme sétány 3.
Go to the institution's page