Babazuri – Öröm-Hang-Ár

Március 02.
10:30
45 perc
Előadóterem
Jegyárak: 2 600 Ft;
Interaktív zenei foglalkozás 0-3 éveseknek

foglalkozásvezető: Barhács Claudia
foglalkozásvezető: Földi Veronika
foglalkozásvezető: Szlávics Anna

 

Barhács Claudia gyógypedagógus, énekes, Földi Veronika óvodapedagógus, jazz-énekes, tréner és Szlávics Anna énekes-dalszerző, Kokas-foglalkozásvezető, mindhárman művészetterapeuta jelöltek. Az Öröm-Hang-Ár zenei műhely csapata a Magyar Zene Háza első zenepedagógiai showcase fesztiváljának győztesei, gyerekeknek szóló workshop kategóriában. Ezúttal a 0-3 éves korosztályt és családjukat várják interaktív zenei foglalkozásukra.

A foglalkozásban egységet alkot régi és új: hagyományos népi mondókák, gyerekdalok, ölbéli játékok mellett az improvizáció, a jelen pillanatban való közös alkotás adta frissesség is helyet kap. A közösen átélt zenei élmény lehetőséget teremt a babákkal való érzelmi kapcsolódás megélésére.

Várunk mindenkit a meseerdőbe, hallgatózni, hangot adni, játszani, együtt mozdulni!

Kategória: Koncert Ifjúsági/családi Interaktív
Látogatási információk

A 0-3 éves foglalkozásra 1 jegy, 1 felnőtt és egy 3 év alatti gyerek belépésére jogosít fel. A 3-6 éves korosztálynak szánt előadásra 3 éves kor felett belépőjegy váltása szükséges.

A rendevény ültetett, a vásárolt jegyek nem székhez kötöttek, helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Kapunyitás a koncert előtt fél órával. 

ruhatár használata ingyenes és a kiállítások, rendezvények látogatása esetében kötelező. A csomagokat, bármilyen méretű hátizsákot, esernyőt és táskát kötelező a ruhatárban elhelyezni.

 

Az online megváltott belépőjeggyel, az első két óra parkolás a Múzeum Mélygarázsban ingyenes az előadás napján. Kérjük Önöket, hogy parkolójegyeiket érvényesítsék a Magyar Zene Háza információs pultjánál a koncert előtt. Az ajánlat egyéb parkolási kedvezményekkel nem összevonható. 

Helyszín

Magyar Zene Háza
1146, Budapest, Olof Palme sétány 3.
Go to the institution's page