Bérletek és ajándékutalvány beváltás

Ha megleptek, vagy meglepnél valakit egy Zene Háza Ajándékutalvánnyal, íme néhány fontos információ:

ZENE HÁZA AJÁNDÉKUTALVÁNY

Ha megleptek, vagy meglepnél valakit egy Zene Háza Ajándékutalvánnyal, íme néhány fontos információ:

Az utalvány a Magyar Zene Háza által a Liget+ oldalon értékesített programokra (jegyvásárlásra) használható fel. Az utalvány összegét egy vagy több vásárlási folyamat során tudod elkölteni. Ha egyenleged nem elegendő az adott jegy vagy jegyek megvásárlására, bankkártyás fizetéssel kiegészítheted az összegét.

Az utalvánnyal webshopunkban fizethetsz a kiállításától számított 6 hónapig. Készpénzre nem váltható, érvényessége nem meghosszabbítható. Kérjük, hogy az utalványhoz tartozó kódot őrizd meg, mert a vásárlás során ezzel tudod majd igazolni a felhasználható összeget. A kódot ne tedd közzé (pl. közösségi média felületeken), mert az első felhasználó tudja csak érvényesíteni.

A vásárlás során címzettként megadott e-mail címre (most vagy egy későbbi választott időpontban) küldjük ki az utalványt, valamint ezt követően az utalvány egyenlegével és az érvényesség lejáratával kapcsolatos információkat. Az utalvány vásárlásakor megadott adatokhoz tartozó adatkezelési tájékoztatónkat itt tekintheted meg. 

 

A Zene Háza aktuális programjait itt találod:

Magyar Zene Háza Programnaptára - 2022 (magyarzenehaza.com)

Szeretettel várunk!

 

5000 FT-OS AJÁNDÉKUTALVÁNYT VESZEK

10000 FT-OS AJÁNDÉKUTALVÁNYT VESZEK

 

További információk:

Az ajándékutalványok közzétett ellenértéke bruttó összeg, tartalmaz minden kapcsolódó adót és járulékot. Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható be. Amennyiben az ajándékutalvány érvényességi időtartama lejárt, úgy a fel nem használt ajándékutalvány értékének megtérítésére nincsen lehetőség. Amennyiben a megvásárolni kívánt szolgáltatás értéke magasabb, mint az ajándékutalványon rendelkezésre álló összeg, úgy a különbözet más fizetőeszköz (bankkártya, másik ajándékutalvány) segítségével fizethető ki.

Az ajándékutalvány az azt tartalmazó elektronikus levélben meghatározott érvényességi időn belül használható fel, érvénytartamának hosszabbítására nincsen lehetőség. Az érvényességi idő kezdő napja az a nap, amely napon az ajándékutalványt tartalmazó elektronikus levél a vásárló számára kézbesítésre került. Az ajándékutalványt tartalmazó elektronikus levél kézbesítettnek minősül a Magyar Zene Háza, illetve közvetítő partnerének elektronikus levelezőrendszere által megjelölt sikeres elküldés napján. Az ajándékutalvány nem névre szóló, a Magyar Zene Háza az ajándékutalvány felhasználóját nem ellenőrzi.

Az ajándékutalvány tulajdonosának azt kell tekinteni, aki azt felhasználja. Az ajándékutalvány szabadon átruházható.

Programsorozataink és bérleteink célja, hogy havonta legalább egyszer látogass el hozzánk, és érezd otthonodnak a Zene Házát! Pop/rock bérletünk generációkon átívelő kalandokra invitál 3 bátran kísérletező, műfaji határokat feszegető, ikonikus produkció segítségével.

Pop/rock-bérlet

Koncertek

 1. január 21. (szombat), 19.30 Mordái lemezbemutató
 2. február 4. (szombat), 19.30 Vágtázó Halottkémek Vendég: Stone Sober
 3. március 11. (szombat), 19.30 Decolonize Your Mind Society lemezbemutató koncert

 Bérletár: 8 000 Ft  (16 % kedvezménnyel) 

 

Jazz-bérlet

Programsorozataink és bérleteink célja, hogy havonta legalább egyszer látogass el hozzánk, és érezd otthonodnak a Zene Házát! Jazz-bérletünk a műfaj sajátosságain belül maradva, azokat mégis nagyon eltérő irányból közelítve kínál minőségi zenei élményeket és új felfedezéseket minden rajongónak.

Koncertek

 1. január 20. (péntek), 19.30 Gadó Gábor Francia Quartet
 2. február 11. (szombat), 19.30 Neumann Balázs Trió: Szavaknál több lemezbemutatóMagyar költőóriások verseinek megzenésítése
 3. március 3. (péntek), 19.30 Oláh Krisztián Quartet feat. TRYPL Horns: Music for 24/7 - lemezbemutató 

Bérletár: 8500 Ft  (15 % kedvezménnyel) 

 

Népzenei bérlet

Programsorozataink és bérleteink célja, hogy havonta legalább egyszer látogass el hozzánk, és érezd otthonodnak a Zene Házát! Népzenei bérletünk a múlt, a jelen és a jövő izgalmas találkozási pontjaként egy olyan utazásra invitál határokon innen és túl, amely biztosan meghatározó élmény lesz mindenkinek, aki velünk tart.

Koncertek

 1. január 28. (szombat), 19.30 Muzsikás és vendégei – Andy Irvine és Dónal Lunny duó (IRL)
 2. február 26. (vasárnap), 19.30 Heveder, Kóré Géza, Eötvös Rémusz: „Lelkem, Laji bátyám…”Magyar és cigány népzene Székelyszenterzsébettől Őrkőig. 
 3. március 10. (péntek), 20.00 Buza felé nézek én: egy mezőségi falu énekesei a Tóvidékről 

Bérletár: 11500 Ft  (18 % kedvezménnyel) 

 

Felfedező-bérlet

Programsorozataink és bérleteink célja, hogy havonta legalább egyszer látogass el hozzánk, és érezd otthonodnak a Zene Házát! Felfedező-bérletünk lebontja a műfaji határokat és izgalmas útvonalat határoz meg. Ha keresed az újat, nem konkrét műfajokban, hanem élményekben gondolkodsz, akkor itt egy útlevél, amit neked találtunk ki!

Koncertek

 1. január 6. (péntek), 19.30 WH: Shakespeare maradNádasdy Ádám, Sena Dagadu, Márkos Albert, Gryllus Samu, G. Szabó Hunor, Fábri Flóra, Eva Leonie Fegers, Varga Vince, Bolcsó Bálint 
 2. február 24. (péntek), 19.30  Tabula Rasa #4 - Kurátor: Sainkho Namtchylak (Tuva) Mészáros Ádám, Hock Ernő, Halmos András 
 3. március 15. (szerda), 19.30 Minka: Felhők

Bérletár: 9000 Ft  (18 % kedvezménnyel) 

 

Hangadó Tóth Árpáddal-bérlet

Programsorozataink és bérleteink célja, hogy havonta legalább egyszer látogass el hozzánk, és érezd otthonodnak a Zene Házát! Hangadó sorozatunk az ország legszórakoztatóbb, legbeszédesebb ének-zene tanárával invitál közös kalandozásra. Tóth Árpád nem csak kiváló előadó, karnagy és művész, de magával ragadó előadásaival azt is képes elérni, hogy még a legbátortalanabb emberek is lépjenek egy lépést előre.

Előadások

 1. január 22. (vasárnap), 11.00  Káosz – rendetlenség a rendben 
 2. február 19. (vasárnap), 11.00Pogányság a zenében 
 3. március 26. (vasárnap), 11.00 Női dalok, női sorsok – Zeneszerzőnők élete dalaik tükrében
 4. április 16. (vasárnap), 11.00 Zene és háború
 5. május 14. (vasárnap), 11.00 Műfaj, tele titkokkal: a kánon

Bérletár: 9 600 Ft  (20 % kedvezménnyel) 

 

BÉRLETVÁSÁRLÁS MENETE

1.A kiválasztott bérletnél a bérletet veszek linkre kattintva tegye kosarába a megvásárolni kívánt bérlet mennyiséget a ligetplusz.hu oldalán. 

 1. A Pénztár felületen válasszon fizetési módot.
 2. A sikeres vásárlásról e-mail visszaigazolást kap a vásárlás során megadott e-mail címre.
 3. Kérjük, őrizze meg a sikeres vásárlást visszaigazoló e-mailt, mert a belépésnél ellenőrizni fogják.

Bérletvásárlás esetén a visszaigazoló levelet fel kell mutatni az ellenőrzést végző személy számára. Az azonosítás név és e-mail cím alapján történik.