Magyar Zene Háza belépőjegyek a Liget+ rendszerében

Az oldalunkon elérhető Magyar Zene Háza belépőjegyek e-díj felszámítása nélkül érhetők el. Liget+ tagok további kedvezményekkel vásárolhatják meg belépőjegyeiket.

Oldalunkon a Magyar Zene Háza valamennyi programjára, kiállítására és múzeumpedagógiai foglalkozására belépőjegyei kaphatók. A számos elérhető esemény közül szűrők segítségével könnyedén megtalálható mindenki számára az ideális program.

Minden online vásárlás mellé kétóra térítésmentes parkolást biztosítunk vásárlóink számára a ház közelében elhelyezkedő Múzeum Mélygarázsban. A parkolási kedvezmény érvényesítéséhez a parkolójegyet a Magyar Zene Háza infó pultjában kell átadni.

Amennyiben Liget+ fiókkal rendelkezik, bizonyos belépőjegyek árából további 10% kedvezményt biztosítunk. A Magyar Zene Házában elérhető Liget+ kedvezményekről bővebben itt tájékozódhat. Amennyiben még nem rendelkezik Liget+ regisztrációval, itt bővebben olvashat a tagság által nyújtott valamennyi kedvezményről és kényelmi szolgáltatásról: www.ligetplusz.hu.