Szépművészeti belépőjegyek a Liget+ rendszerében

Az oldalunkon elérhető Szépművészeti Múzeum belépőjegyek e-díj felszámítása nélkül, további kedvezményekkel érhetők el. Autóval érkező látogatóink számára a kényelmes látogatást többek közt a Múzeum Mélygarázsban biztosított kétórás térítésmentes parkolás biztosítja. Liget+ tagok további kedvezményekkel vásárolhatják meg belépőjegyeiket.

Oldalunkon a Szépművészeti Múzeum állandó kiállítása mellett az időszaki kiállításokra is váltható belépő. 

Minden honlapukon történő vásárlás mellé két óra térítésmentes parkolást biztosítunk vásárlóink számára a párszáz méterre lévő Múzeum Mélygarázsban. A belépőjegyet az információs pultnál lehet érvényesíteni, ekkor a parkolási kedvezmény érvényesítéséhez a parkolójegyet a Szépművészeti Múzeum infó pultjában kell átadni. A térítésmentes időszak a Múzeum Mélygarázsban fizetésnél automatikusan levonódik a fizetendő összegből. 

Amennyiben Liget+ fiókkal rendelkezik, további 10% kedvezményt biztosítunk egyes belépőjegyekre. A Szépművészeti Múzeumban elérhető Liget+ kedvezményekről bővebben itt tájékozódhat. Amennyiben még nem rendelkezik Liget+ regisztrációval, itt bővebben olvashat a tagság által nyújtott valamennyi kedvezményről és kényelmi szolgáltatásról. 

Jegyoldalunkon történő vásárlás esetén nem számolunk fel semmilyen kényelmi díjat, illetve e-díjat.