Zene Háza Ajándékutalvány

SKU
giftcard_MZH_02

Kitől: 10 000 Ft

Kinek: 10 000 Ft

10 000 Ft
Want to send a physical gift card or prefer to keep things digital?
Címzett e-mail címe
Címzett neve
+

Az utalvány a Magyar Zene Háza által a Liget+ oldalán értékesített programokra (jegyvásárlásra) használható fel. Az utalvány összegét egy vagy több vásárlási folyamat során tudod elkölteni. Ha egyenleged nem elegendő az adott jegy vagy jegyek megvásárlására, bankkártyás fizetéssel kiegészítheted az összegét.

Az utalvánnyal webshopunkban fizethetsz a kiállításától számított 6 hónapig. Készpénzre nem váltható, érvényessége nem meghosszabbítható.

Kérjük, hogy az utalványhoz tartozó kódot őrizd meg, mert a vásárlás során ezzel tudod majd igazolni a felhasználható összeget. A kódot ne tedd közzé (pl. közösségi média felületeken), mert az első felhasználó tudja csak érvényesíteni.

A megadott e-mail címre (most vagy egy későbbi választott időpontban) küldjük ki az utalványt, valamint ezt követően az utalvány egyenlegével és az érvényesség lejáratával kapcsolatos információkat.

A szolgáltatás nyújtója a Magyar Zene Háza Közhasznú Nonprofit Kft. Az ajándékutalvánnyal kapcsolatos panaszokat a Magyar Zene Háza Közhasznú Nonprofit Kft. vizsgálja ki és bírálja el.