Kaland a Galériában – Képtelen képrablás

Szeptember 24.
10:30
30 perc
Részvételi díj: 1000 Ft/gyermek. A kísérők az kiállításra váltott kedvezményes belépőjeggyel (1700 Ft/fő) vehetnek részt a programon.
Tárlatvezetés gyerekeknek

Tudtátok, hogy nálunk nem kell csendben lenni a múzeumban, és hogy bármilyen kérdésre választ kaphattok? Gyertek el a gyerekeknek szóló kalandos tárlatvezetéseinkre és járjuk be együtt a Galéria zegzugos tereit!

 

A Pagony Kiadó gondozásában május végén jelent meg a Képtelen képrablás – Mesék a múzeumból című kötet. A könyv képzőművészeti barangolás és formabontó, újszerű mesegyűjtemény egyben. A Galéria gyűjteményének 14 festményét kortárs magyar szerzők meséi keltik életre.

A könyv a képzőművészet kapcsán mindenkihez szól, segít közelebb vinni a festészetet a gyerekekhez, így közös családi felfedezésre hívja a művészet különböző ágaira kíváncsi olvasókat.

Tetszettek a Pagony Kiadó Képtelen képrablás című mesekönyv képei? A Galériában lépten-nyomon találkozhatsz velük, méghozzá eredetiben! Találkozunk a papagájokkal, utazunk a léghajóval és megperdülünk a körhintával.

Kategória: Tárlatvezetés
Látogatási információk

Ajánlott korosztály: 6–10 éves korig

Maximális létszám: 20 fő

A tárlatvezetés időtartama: 30 perc

Programjegy: 1000 Ft/gyermek.

A kísérők az állandó kiállításra váltott kedvezményes (1700 Ft) belépőjeggyel vehetnek részt a programon.

A jegyvásárlás online és a helyszíni pénztárban is lehetséges.

 

Helyszín

Magyar Nemzeti Galéria
1014 , Budapest, Szent György tér 2.
Go to the institution's page